Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtig 6 persoons vakantiehuis met hottub op vakantiepark Résidence Valkenburg

Schin op Geul, Nederland

prachtig-6-persoons-vakantiehuis-met-hottub-op-vakantiepark-residence-valkenburgprachtig-6-persoons-vakantiehuis-met-hottub-op-vakantiepark-residence-valkenburgprachtig-6-persoons-vakantiehuis-met-hottub-op-vakantiepark-residence-valkenburgprachtig-6-persoons-vakantiehuis-met-hottub-op-vakantiepark-residence-valkenburgprachtig-6-persoons-vakantiehuis-met-hottub-op-vakantiepark-residence-valkenburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 440

    • Beoordeeld met een 10
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Prachtig 6 persoons vakantiehuis met hottub op vakantiepark Résidence Valkenburg in Schin op Geul

    Op Résidence Valkenburg vindt u dit gezellige vakantiehuis met een hottub en buitendouche geschikt voor zes personen. Op dit vakantiepark zult u zich geen moment vervelen. Zo is er onder andere een openluchtzwembad waar u heerlijk kunt afkoelen na een dag vol belevenissen. De prachtige omgeving van Zuid-Limburg staat garant voor het echte vakantiegevoel en bourgondisch genieten. Maak leuke dagtripjes naar het nabij gelegen Valkenburg, Maastricht of het drielandenpunt in Vaals. Natuurgebied Het Geuldal ligt eveneens op steenworp afstand, hier kunt u uitstekend fietsen of wandelen en genieten van al het moois dat dit mooie stukje Nederland ons te bieden heeft.

    Dit vakantiehuis is geschikt voor zes personen. De woonkamer is ingericht met een comfortabele zithoek en een eethoek. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een vaatwasser, combimagnetron, vierpits gasstel, koelkast met diepvries en een koffiecup apparaat. In dit vakantiehuis zijn drie slaapkamers, waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. In de badkamer vindt u een douche, wastafel en toilet. De tuin is voorzien van een hottub, buitendouche en een terras met tuinmeubilair. Er is parkeerplek voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath