Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 4 persoons appartement met een weids uitzicht over het water in Sint-Annaland

Sint-Annaland, Nederland

luxe-4-persoons-appartement-met-een-weids-uitzicht-over-het-water-in-sint-annalandluxe-4-persoons-appartement-met-een-weids-uitzicht-over-het-water-in-sint-annalandluxe-4-persoons-appartement-met-een-weids-uitzicht-over-het-water-in-sint-annalandluxe-4-persoons-appartement-met-een-weids-uitzicht-over-het-water-in-sint-annalandluxe-4-persoons-appartement-met-een-weids-uitzicht-over-het-water-in-sint-annaland
Favoriet 
     
     

    v.a. 394

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe 4 persoons appartement met een weids uitzicht over het water in Sint-Annaland in Sint-Annaland

    Dit luxe 4 persoons appartement is gelegen aan de grootste jachthaven van het eiland. Het appartement ligt op de eerste etage van een kleinschalig appartementencomplex en is bereikbaar met een lift. Vanaf het balkon heeft u een fantastisch uitzicht over aan de ene kant de Krabbenkreek, waar je het getij van de Oosterschelde voorbij ziet trekken en aan de andere kant de jachthaven. Voor het complex is ook een klein strandje. In de omgeving zijn er diverse mogelijkheden voor een wandel- of fietstocht. In de omgeving zijn er tal van oude dijken, molens, boerenhoeves en authentieke dorpen. Het centrum van Sint-Annaland is op loopafstand met gezellige restaurants en terrasjes.

    Dit moderne, gelijkvloerse appartement heeft een gezellige woonkamer met een zithoek en flatscreen televisie. De keuken is voorzien van een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, broodrooster, Nespresso en een filter koffiezetapparaat. Ook is er een klein barretje aanwezig. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed (1.60x2.00m) en een kledingkast. Op één slaapkamer hangt een televisie en er is een opklapbaar babybed aanwezig. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, een wastafel en een toilet. Aan beide zijden van het appartement is een balkon. Het grootste terras beschikt over tuinmeubilair en ligstoelen.Op de begane grond is er een berging voor uw (elektrische) fiets en heeft u ook een oplaadpunt voor de fietsen. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het appartementencomplex.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen