Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe app VM-Havenweg 8-13 Sint-Annaland

Sint-Annaland, Nederland

luxe-app-vm-havenweg-8-13-sint-annalandluxe-app-vm-havenweg-8-13-sint-annalandluxe-app-vm-havenweg-8-13-sint-annalandluxe-app-vm-havenweg-8-13-sint-annalandluxe-app-vm-havenweg-8-13-sint-annaland
Favoriet 
     
     

    v.a. 737

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Luxe app VM-Havenweg 8-13 Sint-Annaland in Sint-Annaland

    Perfect gelegen, met uitzicht op het prachtige Nationaal Park Oosterschelde aan de ene zijde en de charmante jachthaven van St. Annaland aan de andere zijde, geniet je van de overvloedige lichtinval in dit doorzon appartement. Deze accommodatie is gelegen op de eerste etage van Vista Maris in het dorpje Sint Annaland, ook wel de Parel in de Delta genoemd, met alle basisvoorzieningen binnen handbereik.

    Max. aantal personen: 4
    Aantal huisdieren: 0
    Aantal slaapkamers: 2
    Aantal badkamers: 1
    Oppervlakte: 81 m2


    Accommodatie
    Geniet van een ontspannen vakantie in onze sfeervolle vakantiewoning aan de kust! De woonkamer, gelegen aan de strandzijde, biedt een comfortabele tweepersoonsbank waar je heerlijk kunt relaxen, twee aparte fauteuils, een salontafel en een tv. De mix van urban chic en landelijke stijl zorgt voor een gezellige en moderne sfeer.

    De keuken is volledig uitgerust met een kookplaat, combi magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, broodrooster, Nespresso-apparaat en waterkoker. Hier kun je uitgebreid koken en genieten van heerlijke maaltijden. Tegenover de keuken staat een eettafel met een zitbank en drie losse stoelen, perfect voor gezellig tafelen, borrelen of om een spelletje te spelen.

    De eerste slaapkamer aan de havenzijde heeft een boxspring (160x200cm) met eenpersoonsmatrassen, nachtkastjes, een hang/leg kast en een tv. De tweede slaapkamer aan de strandzijde beschikt over een vergelijkbare boxspring, nachtkastjes en een legkast. Vanuit de slaapkamers stap je direct op het aangrenzende balkon, tijdens warme dagen/nachten kan je heerlijk de deur openlaten voor een frisse wind vanaf de Oosterschelde.

    De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met waskom, open opbergruimte en een grote spiegel. Er is ook een separaat toilet aanwezig.

    Met twee balkons van in totaal 34 m² kun je zowel aan de zuid- als noordzijde genieten van het buitenleven. Het balkon aan de zuidzijde heeft een tuinset met vier stoelen en uitzicht over de haven, terwijl het balkon aan de noordzijde een koffietafel met twee stoelen biedt met een prachtig uitzicht over de Oosterschelde.

    Voor de kleintjes is er een opvouwbaar babybed (60x120cm) en een kinderstoel beschikbaar. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

    In de aparte berging beneden kun je fietsen stallen en elektrische fietsen opladen. Daarnaast is er een was/droogcombinatie aanwezig, zodat je ook tijdens je vakantie de was kunt doen.

    Kom en ervaar zelf de unieke charme van onze vakantiewoning!





    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna