Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ruim appartement voor 2 personen met balkon en terras in Sint-Annaland

Sint-Annaland, Nederland

ruim-appartement-voor-2-personen-met-balkon-en-terras-in-sint-annalandruim-appartement-voor-2-personen-met-balkon-en-terras-in-sint-annalandruim-appartement-voor-2-personen-met-balkon-en-terras-in-sint-annalandruim-appartement-voor-2-personen-met-balkon-en-terras-in-sint-annalandruim-appartement-voor-2-personen-met-balkon-en-terras-in-sint-annaland
Favoriet 
     
     

    v.a. 343

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Ruim appartement voor 2 personen met balkon en terras in Sint-Annaland in Sint-Annaland

    Dit ruime tweepersoons appartement is gelegen aan de grootste jachthaven van het eiland. Het appartement ligt op de derde etage van een kleinschalig appartementencomplex en is bereikbaar met een lift. Vanaf het balkon heeft u een fantastisch uitzicht over aan de ene kant de Krabbenkreek, waar je het getij van de Oosterschelde voorbij ziet trekken en aan de andere kant de jachthaven. Voor het complex is ook een klein strandje. In de omgeving zijn er diverse mogelijkheden voor een wandel- of fietstocht. In de omgeving zijn er tal van oude dijken, molens, boerenhoevens en authentieke dorpen. Het centrum van Sint-Annaland is op loopafstand met gezellige restaurants en terrasjes.

    Het appartement heeft meerdere grote ramen waardoor het appartement erg licht is. Wanneer u het appartement binnenkomt loopt u vanuit de hal door naar de woonruimte met zitgedeelte en keuken. De woonkamer is ingericht met een bank en smart-tv. De eethoek is ingericht met een eettafel en vier stoelen en aansluitend is de open keuken. De keuken is onder andere ingericht met een kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, broodrooster, koelkast, Nespresso koffiezetapparaat, filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed van 180x200 cm met een Frans balkon met uitzicht over de Oosterschelde en het Krabbegat. Naast de slaapkamer is een berging met kledingkast.Door de schuifdeuren loopt u het ruime terras op van 25m2, welke is ingericht met twee ligbedden en tuinmeubilair. Aan de andere kant is er een kleiner balkon met een terras van 8m2 met uitzicht op de haven en twee stoelen.U heeft beschikking tot een parkeerplaats bij de accommodatie. Beneden is een aparte berging waar u uw (elektrische) fietsen kunt stallen en eventueel opladen. Hier bevindt zich ook een was/droogcombinatie.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede