Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Bruisterbosch - Gezellige 6-persoonsvakantiewoning in idyllische boerderij in Zuid-Limburg

Sint Geertruid, Nederland

gezellige-6-persoonsvakantiewoning-in-idyllische-boerderij-in-zuid-limburggezellige-6-persoonsvakantiewoning-in-idyllische-boerderij-in-zuid-limburggezellige-6-persoonsvakantiewoning-in-idyllische-boerderij-in-zuid-limburggezellige-6-persoonsvakantiewoning-in-idyllische-boerderij-in-zuid-limburggezellige-6-persoonsvakantiewoning-in-idyllische-boerderij-in-zuid-limburg
Favoriet 
     
     

    v.a. 207

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantieboerderij Bruisterbosch - Gezellige 6-persoonsvakantiewoning in idyllische boerderij in Zuid-Limburg in Sint Geertruid

    Door de rustige en centrale ligging biedt een vakantie in deze boerderij u tal van mogelijkheden. Zin in een prachtige wandeling of in voor een fietstocht langs een van de mountainbikeroutes? Hier kan het allemaal! Daarnaast ligt deze vakantiewoning in een oude boerderij en ligt het deel waar u verblijft naast het voormalige oogst/dors-gedeelte (Wösch) van de vakwerkschuur. Er is zelfs nog een vakwerkbuitengevel die nog verwijst naar de voormalige stal en hooizolder.Bij de boerderij is genoeg te beleven, maar uitstapjes maakt u vanuit hier ook gemakkelijk. Wat dacht u van steden zoals Maastricht, Valkenburg, Vaals, Liège, Aachen, Monschau en zelfs Köln? Of de mooie natuurgebieden zoals de hoge venen in België, de Ardennen, de Kempen, de Eifel en natuurlijk ons eigen heuvelland? Verder vindt u in de buurt musea, kastelen, subtropische zwembaden, bierbrouwerijen en een mergelgroeve. Kortom: dé plek om met het hele gezin veel te ondernemen!

    De rustieke vakantiewoning is gelegen aan de achterzijde van de boerderij en bevat nog enkele authentieke vakwerk elementen van de boerderij. Het vakantiehuis heeft een zitkamer met open keuken welke voorzien is van een filter koffiezetapparaat, die uitkijkt op het weiland achter de boerderij. De keuken is van alle gemakken voorzien en bevat onder andere een koel/vriescominatie, combi-oven, Senseo en vier-pits kookstel. Beneden vindt u een badkamer met douche en toilet en een tweepersoons slaapkamer. Op de bovenverdieping zijn er nog twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. Parkeermogelijkheid op het terrein van het vakantiehuis.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna