Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark De Friese Wadden - Knus 5 persoons chalet op een vakantiepark in Tzummarum.

Tzummarum, Nederland

knus-5-persoons-chalet-op-een-vakantiepark-in-tzummarumknus-5-persoons-chalet-op-een-vakantiepark-in-tzummarumknus-5-persoons-chalet-op-een-vakantiepark-in-tzummarumknus-5-persoons-chalet-op-een-vakantiepark-in-tzummarumknus-5-persoons-chalet-op-een-vakantiepark-in-tzummarum
Favoriet 
     
     

    v.a. 287

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Recreatiepark De Friese Wadden - Knus 5 persoons chalet op een vakantiepark in Tzummarum. in Tzummarum

    Dit gezellige vijfpersoons vakantiehuisje staat op Recreatiepark De Friese Wadden in Tzummarum. Recreatiepark De Friese Wadden is direct gelegen aan de Elfstedentochtroute en bevindt zich op een kleine afstand van de Waddenzee. Buiten het park kunt u volop genieten van de prachtige karakteristieke vergezichten die de omgeving u te bieden heeft. Tevens kunt u In de omgeving van Friesland heerlijk tot rust komen in de prachtige natuur. Op het vakantiepark is een leuk zwembad en een mooie speeltuin voor de kinderen, en voor de tennisliefhebber is er een all weather tennisbaan. Ontdek tijdens een prachtige fietstocht de bijzondere sfeer van de prachtige pittoreske Friese dorpen.

    Via de tuindeuren van het vakantiehuis komt u gelijk in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een gezellige zithoek met televisie en een eethoek met vier stoelen. De open keuken is onder andere uitgerust met een vierpits kookstel, waterkoker, filter koffiezetapparaat, koelkast en een combimagnetron. In het huis zijn twee slaapkamers aanwezig, een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed en een onderschuifbed. In de badkamer vindt u een douche en toilet. Buiten kunt u heerlijk zitten in de tuin waar u beschikt over tuinmeubelen. Eventueel kan een 5e persoon (kind) geboekt worden. Tevens beschikt dit vakantiehuis over één parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen