Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark De Friese Wadden - Mooi 2 persoons chalet, rustig gelegen op vakantiepark De Friese Wadden

Tzummarum, Nederland

mooi-2-persoons-chalet-rustig-gelegen-op-vakantiepark-de-friese-waddenmooi-2-persoons-chalet-rustig-gelegen-op-vakantiepark-de-friese-waddenmooi-2-persoons-chalet-rustig-gelegen-op-vakantiepark-de-friese-waddenmooi-2-persoons-chalet-rustig-gelegen-op-vakantiepark-de-friese-waddenmooi-2-persoons-chalet-rustig-gelegen-op-vakantiepark-de-friese-wadden
Favoriet 
     
     

    v.a. 294

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Recreatiepark De Friese Wadden - Mooi 2 persoons chalet, rustig gelegen op vakantiepark De Friese Wadden in Tzummarum

    Welkom in het Friese Tzummarum! Dit vakantiehuis is een vrijstaande chalet gelegen op het rustige vakantiepark De Friese Wadden. De woning is geschikt voor twee personen, modern ingericht en is voorzien van airconditioning en een riante tuin. Op vakantiepark De Friese Wadden zijn verschillende faciliteiten zoals een buitenzwembad met kinderbad, cafetaria, speeltuin, tafeltennis en voldoende plek om te tennissen en voetballen. Het dorp Tzummarum is op steenworp afstand gelegen van de Waddenzee, ideaal voor waterliefhebbers! Voor een heerlijk terrasje of dagje winkelen bezoekt u de prachtige steden Franeker, Harlingen en Leeuwarden, allen gelegen binnen een straal van 20 kilometer. Liefhebbers van wandelen en fietsen kunnen in de omgeving hun hart ophalen: ontdek de bijzondere sfeer van de pittoreske, Friese dorpen.

    Deze chalet is netjes ingericht en voorzien van een sfeervol interieur. In de woonkamer vindt u een ruime bank, fauteuil en televisie. De ronde eettafel biedt ruimte aan twee personen. De keuken is van vele gemakken voorzien en beschikt onder andere over een combimagnetron, koelkast en Nespresso. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en voorziet in voldoende opbergruimte. In de ruime badkamer vindt u een douche, wastafelmeubel en het toilet. De chalet beschikt over airconditioning voor koelen en verwarmen. Buiten heeft u een ruime tuin en een eigen parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn