Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark Uddelermeer - Luxe 2 persoons Tiny House met bubbelbad op de Veluwe nabij Uddel

Uddel, Nederland

luxe-2-persoons-tiny-house-met-bubbelbad-op-de-veluwe-nabij-uddelluxe-2-persoons-tiny-house-met-bubbelbad-op-de-veluwe-nabij-uddelluxe-2-persoons-tiny-house-met-bubbelbad-op-de-veluwe-nabij-uddelluxe-2-persoons-tiny-house-met-bubbelbad-op-de-veluwe-nabij-uddelluxe-2-persoons-tiny-house-met-bubbelbad-op-de-veluwe-nabij-uddel
Favoriet 
     
     

    v.a. 520

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Recreatiepark Uddelermeer - Luxe 2 persoons Tiny House met bubbelbad op de Veluwe nabij Uddel in Uddel

    Dit comfortabele tweepersoons Tiny House is gelegen op een kleinschalig vakantiepark Uddelermeer, op één van de allermooiste plekjes op de Veluwe. Te midden van het afwisselende Veluwse Landschap van bossen, heide en landerijen. Recreatiepark Uddelermeer is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie op de Veluwe. Even helemaal ontsnappen aan de drukte van allerdag? Trek erop uit in de prachtige omgeving en maakt prachtige wandel- of fietstochten. Door de vele faciliteiten op het vakantiepark hoeft u zich geen moment te vervelen.

    Woonkamer met een eethoek en een zithoek met Smart TV, soundbox en JBL Radio. Volledig ingerichte keuken met vierpits inductieplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, Senseo-koffieapparaat, waterkoker, citruspers, blender en tosti-ijzer. Bij de entree is een slaaphoek met een tweepersoonsbed met koudschuimmatras en traagschuim topper (met éénpersoons dekbedden), rechts een badkamer met toilet, wasmeubel, föhn, en een ruime douche.Parkeren tot aan het tiny house. Om het tiny house is een terras en een overkapping met een twee persoons bubbelbad. Er is een tuinset en een relaxstoel aanwezig op het ruime terras. In het tuinhuis kunt u fietsen kwijt.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen