Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Fun Lodge 5 Pers.

Udenhout, Nederland

fun-lodge-5-persfun-lodge-5-persfun-lodge-5-persfun-lodge-5-persfun-lodge-5-pers
Favoriet 
 
 

v.a. 282

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

Fun Lodge 5 Pers. in Udenhout

Compleet ingerichte Glamping- Safari tent voor 5 personen

Wilt u gaan kamperen maar dan wel met wat extra luxe? Bekijk dan onze Fun Lodge. Deze compleet ingerichte Glamping en Safaritent heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. De Glamping en Safaritent is voorzien van een keuken met gasfornuis (4 kookpitten), koffiezetter (filter), koelkast, kombi magnetron en keuken-inventaris. Er zijn twee slaapkamers: Slaapkamer 1: Tweepersoonsbed (160x200). Slaapkamer 2: Hoogslaper (80x200) en een tweepersoonsbed met aparte matrassen (70x200). Dekbedden en kussens zijn aanwezig maar geen lakens en handdoeken.  Deze kunt u bij huren of zelf meenemen. Er past geen campingbedje in een van de slaapkamers. Het sanitair gebouw is dichtbij gelegen. Het voordeel van de Fun Lodges is dat deze beschikt over een overkapping met vlonder, waardoor u altijd buiten kunt zitten. U mag 1 auto vlakbij op de aangewezen parkeerplaats plaatsen. Er is geen verwarming/airco aanwezig.

Er kan een borgsom van €100,00 per accommodatie worden gevraagd.

Ligging
De Fun lodges staan achterin de Zwaluwlaan op de volgende nummers:
47, 48, 49, 50, 51, 54, 55, 56, 67 & 68
voor de plattegrond.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

5 pers.
St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid