Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Poort van Amsterdam - Luxe 6 persoons vakantiehuis op vakantiepark vlakbij Amsterdam

Uitdam, Nederland

luxe-6-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-vlakbij-amsterdamluxe-6-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-vlakbij-amsterdamluxe-6-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-vlakbij-amsterdamluxe-6-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-vlakbij-amsterdamluxe-6-persoons-vakantiehuis-op-vakantiepark-vlakbij-amsterdam
Favoriet 
     
     

    v.a. 451

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Poort van Amsterdam - Luxe 6 persoons vakantiehuis op vakantiepark vlakbij Amsterdam in Uitdam

    Kom genieten in dit luxe vakantiehuis voor zes personen op het prachtige vakantiepark Poort van Amsterdam. Het vakantiepark beschikt over een overdekt zwembad in piratenstijl waar waterratten zich zowel 's winters als 's zomers heerlijk kunnen uitleven. Nagenieten van een lange dag vol plezier kan in op het terras met loungebanken van het stijlvolle restaurant op het vakantiepark. Meer zin in een snelle hap? Dat kan bij de snackbar van het vakantiepark. Verder is er een midgetgolfbaan en worden er fietsen verhuurd. Op korte afstand liggen de Zuiderzeesteden Monnickendam, Edam-Volendam en Hoorn die zeker een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie op dit unieke vakantiepark.

    Het vakantiehuis heeft een ruime eet- en zit hoek met televisie. De open keuken is ingericht met compleet inventaris met onder andere een vaatwasser en filterkoffiezetapparaat. Het vakantiehuis beschikt over één tweepersoons slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast is er een badkamer met inloopdouche en een apart toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime tweepersoonsslaapkamers met eenpersoonsbedden, een badkamer met inloopdouche en er is een apart toilet aanwezig.Via de openslaande tuindeuren komt u op het terras met tuin. Het terras beschikt over tuinmeubilair. Tevens heeft u de beschikking over één eigen parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid