Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Poort van Amsterdam - Prachtige villa voor 12 personen gelegen op vakantiepark Poort van Amsterdam.

Uitdam, Nederland

prachtige-villa-voor-12-personen-gelegen-op-vakantiepark-poort-van-amsterdamprachtige-villa-voor-12-personen-gelegen-op-vakantiepark-poort-van-amsterdamprachtige-villa-voor-12-personen-gelegen-op-vakantiepark-poort-van-amsterdamprachtige-villa-voor-12-personen-gelegen-op-vakantiepark-poort-van-amsterdamprachtige-villa-voor-12-personen-gelegen-op-vakantiepark-poort-van-amsterdam
Favoriet 
     
     

    v.a. 724

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 12 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Poort van Amsterdam - Prachtige villa voor 12 personen gelegen op vakantiepark Poort van Amsterdam. in Uitdam

    Dit luxe twaalfpersoons vakantiehuis bevindt zich op een prachtig vakantiepark aan het Markermeer op korte afstand van Amsterdam. Vakantiepark Poort van Amsterdam beschikt over een prachtige jachthaven met daarbij een sfeervol café-restaurant waar u kunt genieten van het zomerse zonnetje en tegelijkertijd van de Hollandse vergezichten over het water. Voor de kinderen is er een indoor speelhal en een speeltuin. Zwemmen kan in het verwarmde binnenbad. Verder is er een midgetgolfbaan en worden er fietsen verhuurd. Op korte afstand liggen de Zuiderzeesteden Monnickendam, Edam-Volendam en Hoorn die zeker een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie op dit unieke park.

    Dit heerlijke vakantiehuis voor twaalf personen heeft een gezellig zithoek met televisie en eettafel. In de compleet ingericht keuken vindt u onder andere een vaatwasser en filterkoffiezetapparaat. Er zijn in totaal zes slaapkamers met twee eenpersoonsboxspingbedden. Een slaapkamer is te vinden op de begane grond en de andere vijf slaapkamers zijn op de eerste verdieping. Er zijn drie badkamers, een beneden en twee boven, met elk een ligbad of aparte douche en toilet. Daarnaast is er nog een apart toilet aanwezig. Via de openslaande tuindeuren komt u in de tuin met gemeubileerd terras. Daarnaast is er direct bij dit vakantiehuis ruimte om twee auto's te parkeren.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden