Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Poort van Amsterdam - Ruime villa voor 8 personen met twee badkamers op vakantiepark Poort van Amsterdam

Uitdam, Nederland

ruime-villa-voor-8-personen-met-twee-badkamers-op-vakantiepark-poort-van-amsterdamruime-villa-voor-8-personen-met-twee-badkamers-op-vakantiepark-poort-van-amsterdamruime-villa-voor-8-personen-met-twee-badkamers-op-vakantiepark-poort-van-amsterdamruime-villa-voor-8-personen-met-twee-badkamers-op-vakantiepark-poort-van-amsterdamruime-villa-voor-8-personen-met-twee-badkamers-op-vakantiepark-poort-van-amsterdam
Favoriet 
     
     

    v.a. 463

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Poort van Amsterdam - Ruime villa voor 8 personen met twee badkamers op vakantiepark Poort van Amsterdam in Uitdam

    Dit luxe achtpersoons vakantiehuis bevindt zich op een prachtig vakantiepark aan het Markermeer op korte afstand van Amsterdam. Vakantiepark Poort van Amsterdam beschikt over een prachtige jachthaven met daarbij een sfeervol café-restaurant waar u kunt genieten van het zomerse zonnetje en tegelijkertijd van de Hollandse vergezichten over het water. Voor de kinderen is er een indoor speelhal en een speeltuin. Zwemmen kan in het verwarmde binnenbad. Verder is er een midgetgolfbaan en worden er fietsen verhuurd. Op korte afstand liggen de Zuiderzeesteden Monnickendam, Edam-Volendam en Hoorn die zeker een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie op dit unieke park.

    Wanneer u dit achtpersoons vakantiehuis binnenkomt merkt u direct hoe ruim het is opgezet. Zoek een knus plekje in de woonkamer en wanneer u gaat ontbijten of lunchen kan dit in de eetkamer. Het vakantiehuis heeft een open keuken met onder andere een vaatwasser en filterkoffieapparaat. Op de begane grond is er een slaapkamer met twee éénpersoonsboxspringbedden. De andere drie slaapkamers met elke ook twee eenpersoonsboxspingbedden zijn op de eerste verdieping gelegen. De twee badkamers zijn te vinden op de begane grond en op de eerste verdieping. Een van deze badkamers is voorzien van een douche en de andere van een ligbad. In de hal is er een apart toilet. Via de openslaande tuindeuren komt u op het terras met tuin. Het terras beschikt over tuinmeubelen en een parasol. Tevens heeft u de beschikking over één eigen parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn