Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Poort van Amsterdam - Vrijstaande villa geschikt voor 12 personen op vakantiepark Resort Poort van Amsterdam.

Uitdam, Nederland

vrijstaande-villa-geschikt-voor-12-personen-op-vakantiepark-resort-poort-van-amsterdamvrijstaande-villa-geschikt-voor-12-personen-op-vakantiepark-resort-poort-van-amsterdamvrijstaande-villa-geschikt-voor-12-personen-op-vakantiepark-resort-poort-van-amsterdamvrijstaande-villa-geschikt-voor-12-personen-op-vakantiepark-resort-poort-van-amsterdamvrijstaande-villa-geschikt-voor-12-personen-op-vakantiepark-resort-poort-van-amsterdam
Favoriet 
     
     

    v.a. 708

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 12 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Poort van Amsterdam - Vrijstaande villa geschikt voor 12 personen op vakantiepark Resort Poort van Amsterdam. in Uitdam

    Dit luxe twaalfpersoons vakantiehuis bevindt zich op een prachtig resort aan het Markermeer op korte afstand van Amsterdam. Resort Poort van Amsterdam beschikt over een prachtige jachthaven met daarbij een sfeervol café-restaurant waar u kunt genieten van het zomerse zonnetje en tegelijkertijd van de Hollandse vergezichten over het water. Voor de kinderen is er een indoor speelhal en een speeltuin. Zwemmen kan in het verwarmde binnenbad. Verder is er een midgetgolfbaan en worden er fietsen verhuurd. Op korte afstand liggen de Zuiderzeesteden Monnickendam, Edam-Volendam en Hoorn die zeker een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie op dit unieke resort.

    Twee zespersoons vakantiehuizen met tussendeur. Tussen de twee woningen zit er een tussenwand die geopend kan worden. Zo kunt u gemakkelijk van het ene gedeelte naar het andere gedeelte van het vakantiehuis. De vakantiehuizen hebben een ruime zit-/eetkamer met open keuken. Het vakantiehuis heeft een open keuken en is ingericht met complete inventaris, vaatwasser, koelkast, vierpits kookstel, filterkoffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. Er zijn twee tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer op de begane grond. De badkamers beschikken over een douche, wastafel en er zijn twee aparte toiletten aanwezig. Op de eerste verdieping zijn er vier ruime tweepersoons slaapkamers en twee badkamers en ook hier zijn twee aparte toiletten. Twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en twee slaapkamers hebben twee éénpersoonsbedden. De badkamers zijn voorzien van een douche en wastafel.Via de openslaande tuindeuren komt u op het terras met tuin. Het terras beschikt over tuinmeubelen met tuinstoelkussens, waar u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Tevens heeft u de beschikking over twee een eigen parkeerplaatsen waar u de auto's kwijt kunt.Met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten):Aan het waterLigbad

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn