Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Knus 2-persoons appartement op Vakantiepark De Bosrand midden op de Veluwe

Vaassen, Nederland

knus-2-persoons-appartement-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluweknus-2-persoons-appartement-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluweknus-2-persoons-appartement-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluweknus-2-persoons-appartement-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluweknus-2-persoons-appartement-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 294

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Knus 2-persoons appartement op Vakantiepark De Bosrand midden op de Veluwe in Vaassen

    Dit 2-persoons appartement is gelegen op Vakantiepark De Bosrand. Zin in een ontspannen vakantie of weekendje weg met het gezin? Dan bent u hier zeker op het juiste adres!Dit kleinschalige vakantiepark ligt in Vaassen, midden op de Veluwe. Vanuit het vakantiepark zijn er diverse fiets- en wandelroutes te volgen, welke u leiden door de Veluwse Bossen en bekende heidevelden. Op slechts 1,1km afstand van het park ligt Zwembad de Koekoek. Dit zwembad werd in 2014 nog verkozen tot het beste zwembad van Nederland. Ook in de verdere omgeving is genoeg te doen en beleven. Denkt u bijvoorbeeld aan Paleis het Loo, Kasteel Cannenburgh en De Veluwse Bron. Tevens zijn een bezoekje aan de steden Apeldoorn en Deventer zeker de moeite waard. Een dagje op pad met de kinderen? Een aantal leuke uitjes zoals de Apenheul, het Dolfinarium, Julianatoren en Klimbos Veluwe liggen in de nabije omgeving. Geen zin meer om te koken na een dagje eropuit? Op Vakantiepark De Bosrand kunt u terecht voor een heerlijke pannenkoek in Pannenkoekenhuis De Boskabouter of een lekker frietje van Friethuys De Bosrand.

    Dit appartement is gelegen op de begane grond en volledig gelijkvloers. De woonkamer heeft brede loungebanken, een open haard en televisie. De keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvakje, Nespresso en waterkoker. Daarnaast is al het kookgerei aanwezig om een lekkere maaltijd te bereiden. De ruime slaapkamer heeft een comfortabel lits-jumeaux boxspring voorzien van eenpersoons dekbedden. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafel. Er is een apart toilet. Buiten vindt u een eigen zonnig gelegen terras met tuinmeubilair. Er is een parkeerplaats bij uw huisje, evenals een oplaadpunt voor elektrische fietsen. U kunt gratis gebruikmaken van wifi.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn