Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 6-persoons bungalow met sauna op Vakantiepark De Bosrand midden op de Veluwe

Vaassen, Nederland

luxe-6-persoons-bungalow-met-sauna-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluweluxe-6-persoons-bungalow-met-sauna-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluweluxe-6-persoons-bungalow-met-sauna-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluweluxe-6-persoons-bungalow-met-sauna-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluweluxe-6-persoons-bungalow-met-sauna-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 516

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe 6-persoons bungalow met sauna op Vakantiepark De Bosrand midden op de Veluwe in Vaassen

    Deze 6-persoons bungalow met sauna is gelegen op Vakantiepark De Bosrand. Zin in een ontspannen vakantie of weekendje weg met het gezin? Dan bent u hier zeker op het juiste adres! Dit kleinschalige vakantiepark ligt in Vaassen, midden op de Veluwe. Zowel op het vakantiepark als in de omgeving is genoeg te doen en te beleven. Zo zijn er op het park een aantal eetgelegenheden en kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken in de buitenspeeltuin of op het kunstvoetbalveld. Op slechts 1,1km afstand van het park ligt Zwembad de Koekoek. Ook zijn er vanuit het vakantiepark diverse fiets- en wandelroutes te volgen. Deze leiden u door de Veluwse bossen en bekende heidevelden. Een dagje op pad met de kinderen? Een aantal leuke uitjes zoals de Apenheul, het Dolfinarium, Julianatoren en Klimbos Veluwe liggen in de nabije omgeving. Ook de steden Deventer en Apeldoorn zijn zeker een bezoekje waard!

    De sfeervolle woonkamer heeft een comfortabele bank, televisie en een open haard of houtkachel. De keuken is goed uitgerust met onder andere een vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvakje, Nespresso en waterkoker. Daarnaast heeft u al het kookgerei om lekkere maaltijden te bereiden. Er zijn drie slaapkamers met lits-jumeaux bedden, voorzien van eenpersoons dekbedden. Eén slaapkamer is gelegen op de begane grond met douchegelegenheid. Let op: enkele bungalows hebben geen slaapkamer + douche op de begane grond. De overige slaapkamers zijn gelegen in het souterrain, lekker koel in de zomer. De badkamer heeft een wastafel en heerlijk ligbad. Ook zijn de bungalows uitgerust met een tweede toilet. Buiten vindt u een eigen zonnig gelegen terras met tuinmeubilair. Ook heeft u eigen parkeergelegenheid tot uw beschikking en kunt u gratis gebruik maken van de wifi.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn