Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sfeervolle 4-persoons bungalow op Vakantiepark De Bosrand midden op de Veluwe

Vaassen, Nederland

sfeervolle-4-persoons-bungalow-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluwesfeervolle-4-persoons-bungalow-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluwesfeervolle-4-persoons-bungalow-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluwesfeervolle-4-persoons-bungalow-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluwesfeervolle-4-persoons-bungalow-op-vakantiepark-de-bosrand-midden-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 476

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Sfeervolle 4-persoons bungalow op Vakantiepark De Bosrand midden op de Veluwe in Vaassen

    Deze 4-persoons bungalow is gelegen op Vakantiepark De Bosrand. Zin in een ontspannen vakantie of weekendje weg met het gezin? Dan bent u hier zeker op het juiste adres! Dit kleinschalige vakantiepark ligt in Vaassen, midden op de Veluwe. Zowel op het vakantiepark als in de omgeving is genoeg te doen en te beleven. Zo zijn er op het park een aantal eetgelegenheden en kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken in de buitenspeeltuin of op het kunstvoetbalveld. Op slechts 1,1km afstand van het park ligt Zwembad de Koekoek. Ook zijn er vanuit het vakantiepark diverse fiets- en wandelroutes te volgen. Deze leiden u door de Veluwse bossen en bekende heidevelden. Een dagje op pad met de kinderen? Een aantal leuke uitjes zoals de Apenheul, het Dolfinarium, Julianatoren en Klimbos Veluwe liggen in de nabije omgeving. Ook de steden Deventer en Apeldoorn zijn zeker een bezoekje waard!

    De huiselijke woonkamer heeft een comfortabele bank, televisie en een open haard of houtkachel. De open keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvakje, Nespresso en waterkoker. Daarnaast heeft u al het kookgerei om lekkere maaltijden te bereiden. Er zijn twee slaapkamers. Eén slaapkamer is gelegen op de begane grond met eigen douchegelegenheid (let op: enkele bungalows hebben geen slaapkamer + douche op de begane grond). De tweede slaapkamer is gelegen in het souterrain, lekker koel in de zomer. Beide slaapkamers zijn voorzien van lits-jumeaux bedden voorzien van eenpersoons dekbedden. In de badkamer vindt u een ligbad en wastafel. Daarnaast zijn de meeste bungalows uitgerust met een tweede toilet. Buiten vindt u uw eigen zonnig gelegen terras met tuinmeubilair. Ook beschikt u over eigen parkeergelegenheid en gratis wifi.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn