Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Schaepkens van St. Fyt

Valkenburg, Nederland

schaepkens-van-st-fytschaepkens-van-st-fytschaepkens-van-st-fytschaepkens-van-st-fytschaepkens-van-st-fyt
Favoriet 
 
 

v.a. 126

  • Beoordeeld met een 7
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Schaepkens van St. Fyt in Valkenburg

Verblijven in een aangename accommodatie in Valkenburg? Hotel Schaepkens van St. Fyt is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 243 reizigers beoordelen Hotel Schaepkens van St. Fyt gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Schaepkens van St. Fyt, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Nederland? Boek jouw vakantie naar Hotel Schaepkens van St. Fyt vandaag nog!

Faciliteiten

  • Binnenbad Sauna Parkeerplaats Gratis wifi Ligbedden Lift Receptie Kluisje
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn