Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe vrijstaande vakantiewoning voor 14 personen.

Vasse, Nederland

luxe-vrijstaande-vakantiewoning-voor-14-personenluxe-vrijstaande-vakantiewoning-voor-14-personenluxe-vrijstaande-vakantiewoning-voor-14-personenluxe-vrijstaande-vakantiewoning-voor-14-personenluxe-vrijstaande-vakantiewoning-voor-14-personen
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.447

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 14 personen

    Bekijk vrije data

    Luxe vrijstaande vakantiewoning voor 14 personen. in Vasse

    Dit Saksische landhuis aan de rand van Vasse in de nabijheid van Ootmarsum is als vakantiewoning in authentieke saksische stijl gebouwd. De omgeving van het Twentse Vasse biedt u veel bezienswaardigheden en mogelijkheden voor interressante maar vooral ook leuke uitjes. Deze luxe groepsaccommodatie biedt plaats voor maximaal 14 personen in vijf slaapkamers. In de woning is gratis WiFi aanwezig.

    Deze knusse accommodatie voor 14 personen is voorzien van alle gemakken. De woonkamer beschikt over een gezellige zithoek met televisie en gashaard. De open keuken is voorzien van een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, filter koffiezetapparaat, Senseo en waterkoker. Op de begane grond zijn twee slaapkamers aanwezig welke beschikken over twee eenpersoonsbedden. Op één van de slaapkamers staat een kinderledikantje. Tevens kunt u op de begane grond een badkamer en een seperaat toilet. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Ook is er één slaapkamer met vier eenpersoonsbedden en één tweepersoonsbed. Op de eerste verdieping vindt u een tweede badkamer met ligbad. U kunt ook gebruikmaken van het overdekte terras. Tevens beschikt de accommodatie over een wasmachine, wasdroger en is er gratis WiFi aanwezig. Er kunnen vier auto's geparkeerd worden op het erf.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Parkeergelegenheid,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna