Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Wellness 8

Vlagtwedde, Nederland

wellness-8wellness-8wellness-8wellness-8wellness-8
Favoriet 
     
     

    v.a. 389

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Wellness 8 in Vlagtwedde

    Deze bungalow is geschikt voor 8 personen. Beneden is een woonkamer met televisie en eethoek. De halfopen keuken heeft een vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer ensuite met een douche. Ook is er een apart toilet. Via de woonkamer kom je in de tuin met gemeubileerd terras. Boven zijn 2 slaapkamers. Er is een badkamer met een toilet en douche of douche in bad. De bungalow beschikt ook over een sauna. Je maakt gratis gebruik van wifi en kunt 2 auto's bij de woning parkeren.
    Dit type bestaat uit 2 bungalows. Nummer 030 beschikt over 8 eenpersoonsbedden, nummer 002 heeft 4 eenpersoonsbedden en 2 stapelbedden.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 31 oktober 2025 voor 3 dagen naar Nederland 389,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn