Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiecentrum Adelhof - Twee naast elkaar gelegen 6 persoons vakantiehuizen in Zuid-West Drenthe.

Vledder, Nederland

twee-naast-elkaar-gelegen-6-persoons-vakantiehuizen-in-zuid-west-drenthetwee-naast-elkaar-gelegen-6-persoons-vakantiehuizen-in-zuid-west-drenthetwee-naast-elkaar-gelegen-6-persoons-vakantiehuizen-in-zuid-west-drenthetwee-naast-elkaar-gelegen-6-persoons-vakantiehuizen-in-zuid-west-drenthetwee-naast-elkaar-gelegen-6-persoons-vakantiehuizen-in-zuid-west-drenthe
Favoriet 
     
     

    v.a. 634

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 12 personen

    Bekijk vrije data

    Recreatiecentrum Adelhof - Twee naast elkaar gelegen 6 persoons vakantiehuizen in Zuid-West Drenthe. in Vledder

    U huurt twee naast elkaar gelegen zes persoons vakantiehuizen. Ideaal voor families, groepen die wel samen op vakantie willen, maar toch enige privacy willen hebben. Door de ligging te midden van diverse natuurgebieden waaronder het Drents Friese Wold en Dwingelderveld, is dit vakantieverblijf de ideale uitvalbasis om te fietsen, wandelen en te zwemmen. Als u terugkomt van uw fietstocht, staat het recreatieteam al klaar om uw gezin te vermaken. Of wat dacht u van urenlang waterpret in het verwarmde openluchtzwembad? Een groot aantal van deze aaneengeschakelde bungalows liggen aan de grote visvijver. Tevens zijn er een aantal bungalows iets verder naar de rand van het park gesitueerd.

    De woonkamers zijn gezellig ingericht met een open haard en hebben een deur naar het terras. De keukens zijn volledig ingericht en de huizen beschikken beiden over voldoende inventaris voor zes personen met onder andere een filter koffiezetapparaat. Ieder huis heeft drie slaapkamers die allen gelegen zijn op de begane grond. Er zijn twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden (80 x 200cm) en er is één slaapkamer met een stapelbed. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en een toilet. De accommodaties worden verwarmd middels centrale verwarming. Uw eigen terras is voorzien van comfortabel tuinmeubilair (met uitzondering van de winterperiode). Verder beschikt dit vakantiehuis over twee parkeerplaatsen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn