Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

MarinaPark Residentie Bloemendaal - Woning voor 4 personen op Landgoed Vogelenzang

Vogelenzang, Nederland

woning-voor-4-personen-op-landgoed-vogelenzangwoning-voor-4-personen-op-landgoed-vogelenzangwoning-voor-4-personen-op-landgoed-vogelenzangwoning-voor-4-personen-op-landgoed-vogelenzangwoning-voor-4-personen-op-landgoed-vogelenzang
Favoriet 
     
     

    v.a. 382

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    MarinaPark Residentie Bloemendaal - Woning voor 4 personen op Landgoed Vogelenzang in Vogelenzang

    Dit vakantiehuis is gelegen op Landgoed Vogelenzang omgeven door prachtige bloemenvelden en natuur. Alle vakantieverblijven op dit park zijn gasloos, volledig elektrisch en voorzien van zonnepanelen. Neem in de zomer een verfrissende duik in het openluchtzwembad of huur een fiets op het park en verken de omgeving rondom het park. Voor de kinderen is er een speeltuin met een sportveld, jeu-de-boule banen en diverse speeltoestellen. Voor een kopje koffie kunt u terecht bij Brasserie Cheers binnen of op het terras. Ontbijt met verse broodjes in uw accommodatie van de parkwinkel, waar u ook terecht kunt voor uw basis boodschappen. Tijdens het hoogseizoen is er voor de jeugd een vol animatieprogramma. Ook is er in de omgeving genoeg te doen, voldoende aanbod in attracties en mooie steden welke zeker een bezoek waard zijn. Bezoek Zandvoort en neem direct een kijkje bij het Circuit Zandvoort. De Keukenhof mag niet vergeten worden en ontdek de mooiste bloemensoorten in Lisse. Kom na een dagje de omgeving ontdekken tot rust in één van de mooie accommodaties op het park.

    De woning is geschikt voor vier personen, is geheel gelijkvloers en beschikt over een berging. Door de ramen wordt er een lichte ruimte gecreëerd. De zithoek is ingericht met een bank en fauteuil en de gordijnen zorgen 's avonds voor een gezellige sfeer. Eet gezellig samen aan de ronde eettafel met vier stoelen. In dezelfde ruimte bevindt zich de open keuken welke onder andere is uitgerust met een inductiekookplaat, combimagnetron, waterkoker, vaatwasser, koel-vriescombinatie, broodrooster en koffiecupmachine. Er zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en televisie. De bedden zijn comfortabele boxspringbedden. Er is één badkamer met een inloop regendouche en dubbele wastafel. Het toilet is separaat. Buiten is een mooi terras met tuinmeubilair. U kunt uw auto parkeren bij de accommodatie.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden