Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VO4M Comfort

Volendam, Nederland

vo4m-comfortvo4m-comfortvo4m-comfortvo4m-comfortvo4m-comfort
Favoriet 
     
     

    v.a. 229

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    VO4M Comfort in Volendam

    Deze geschakelde bungalow is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen. In de woonkamer is er een gezellige, ruime zithoek met een smart-tv. De open keuken heeft onder andere een koffiepadapparaat, magnetron en vaatwasser. Er zijn 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche en toilet met ondersteuning. Ook heeft de bungalow een apart toilet. Buiten vind je een tuin met terras en tuinmeubilair. Je maakt gratis gebruik van wifi. De auto kun je bij het vakantieverblijf parkeren.
    Deze woning heeft aanpassingen voor mindervaliden. Zo is er een oprijhelling bij de voordeur en zijn de deurposten in de woning 85 cm breed. De grootste slaapkamer heeft extra veel ruimte, zodat deze rolstoeltoegankelijk is. Ook in de badkamer is er rekening gehouden met ruimte en er zijn handgrepen en een douchezitje.
    Meer informatie over de aanpassingen in deze woning vind je op roompot.nl/care

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid
    Beschikbaarheid Prijs
    Vertrek op 25 november 2024 voor 4 dagen naar Nederland 229,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid