Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark De Boshoek - 2-6 persoons gezinsbungalow op een mooi familie vakantiepark

Voorthuizen, Nederland

2-6-persoons-gezinsbungalow-op-een-mooi-familie-vakantiepark2-6-persoons-gezinsbungalow-op-een-mooi-familie-vakantiepark2-6-persoons-gezinsbungalow-op-een-mooi-familie-vakantiepark2-6-persoons-gezinsbungalow-op-een-mooi-familie-vakantiepark2-6-persoons-gezinsbungalow-op-een-mooi-familie-vakantiepark
Favoriet 
     
     

    v.a. 278

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Recreatiepark De Boshoek - 2-6 persoons gezinsbungalow op een mooi familie vakantiepark in Voorthuizen

    Deze gezinsbungalow is gelegen op Recreatiepark de Boshoek. Voor zowel een actief weekendje weg of een heerlijke uitrustvakantie is Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe de ideale bestemming voor een vakantie in Nederland. Recreatiepark De Boshoek ligt centraal op de Veluwe vlakbij de plaats Voorthuizen. Op het vakantiepark is een mooi binnenzwembad, een bowlingbaan, een pannakooi en nog veel meer. Er is werkelijk van alles te doen, ook voor een lekker avondje restaurant of even heerlijk 'terrassen' kun je gewoon op het park blijven. Wil je de natuur in? geen probleem! Vanaf het park fiets je of wandel je zo de natuur in. Heerlijk park voor jong en oud!

    De bungalow is geschikt voor 2 tot 6 personen. De bungalow beschikt over een centrale verwarming, televisie en een moderne keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, Nepsresso, vier pits gasstel, waterkoker en koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er nog een apart toilet. Er zijn drie slaapkamers in de bungalow. Twee slaapkamers beschikken over twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer heeft een tweepersoonsbed door middel van twee eenpersoonsbedden.Buiten is er een ruimte tuin en een terras welke voorzien is van tuinmeubelen en een parasol. Deze bungalow bevindt zich op een autovrij gedeelte van het vakantiepark. De auto kunt u parkeren op de nabijgelegen parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden