Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landgoed De IJsvogel - Luxe 24 persoons groepsaccommodatie nabij Voorthuizen op de Veluwe

Voorthuizen, Nederland

luxe-24-persoons-groepsaccommodatie-nabij-voorthuizen-op-de-veluweluxe-24-persoons-groepsaccommodatie-nabij-voorthuizen-op-de-veluweluxe-24-persoons-groepsaccommodatie-nabij-voorthuizen-op-de-veluweluxe-24-persoons-groepsaccommodatie-nabij-voorthuizen-op-de-veluweluxe-24-persoons-groepsaccommodatie-nabij-voorthuizen-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.754

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 24 personen

    Bekijk vrije data

    Landgoed De IJsvogel - Luxe 24 persoons groepsaccommodatie nabij Voorthuizen op de Veluwe in Voorthuizen

    Prachtige 24 persoons groepsaccommodatie (twee geschakelde 12 persoons villa's) op Recreatielandgoed de IJsvogel. Recreatielandgoed de IJsvogel is een heerlijk vakantiepark met veel faciliteiten voor jong en oud en is gelegen aan de rand van de Veluwe in een bosrijke, landelijke omgeving met volop fiets en wandelpaden. Rustzoekers, maar ook zeker actievelingen zullen het hier naar hun zin hebben. Het landgoed ligt op ongeveer vier kilometer afstand van het gezellige dorp Voorthuizen. Verder liggen de plaatsen Barneveld, Garderen, Putten en Otterlo in de directe omgeving.

    Twee geschakelde villa's voor in het totaal 24 personen. De woonkamers met een eethoek en een zithoek met flatscreen tv's. Aan weerskanten bevindt zich een ruime woonkeuken met onder andere een Nespresso apparaat, combimagnetron, vijfpits kookstel, koelkast met vriesgedeelte, waterkoker en vaatwasser in beide keukens. In totaal zijn er maar liefst tien slaapkamers, waarvan er zes uitgerust zijn met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Ook zijn er twee familiekamers, bestaande uit een ruime bedstee en twee eenpersoonsbedden voor in totaal dus vier personen. Ook deze kamers hebben een eigen badkamer. Tot slot zijn er twee slaapkamers geschikt voor gebruik van een rolstoel, met ensuite een aangepaste badkamer. Daarnaast zijn er nog twee aparte toiletten aanwezig. Buiten de groepsvilla een heerlijke tuin met een groot terras voorzien van terrasmeubilair.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn