Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landgoed De IJsvogel - Luxe 4 persoons vakantiehuis met prive sauna op de Veluwe

Voorthuizen, Nederland

luxe-4-persoons-vakantiehuis-met-prive-sauna-op-de-veluweluxe-4-persoons-vakantiehuis-met-prive-sauna-op-de-veluweluxe-4-persoons-vakantiehuis-met-prive-sauna-op-de-veluweluxe-4-persoons-vakantiehuis-met-prive-sauna-op-de-veluweluxe-4-persoons-vakantiehuis-met-prive-sauna-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 447

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Landgoed De IJsvogel - Luxe 4 persoons vakantiehuis met prive sauna op de Veluwe in Voorthuizen

    Schitterende vierpersoons gelijkvloerse vakantievilla met privé sauna op Recreatielandgoed de IJsvogel. Recreatielandgoed de IJsvogel is een heerlijk vakantiepark met veel faciliteiten voor jong en oud en is gelegen aan de rand van de Veluwe in een bosrijke, landelijke omgeving met volop fiets en wandelpaden. Rustzoekers, maar ook zeker actievelingen zullen het hier naar hun zin hebben. Het landgoed ligt op ongeveer vier kilometer afstand van het gezellige dorp Voorthuizen. Verder liggen de plaatsen Barneveld, Garderen, Putten en Otterlo in de directe omgeving.

    Royale en gezellig ingerichte woonkamer met zithoek met tv en eethoek. Ruime keuken die onder andere voorzien is van een vaatwasser, magnetron, koelkast, vierpits kookstel en een filter en Nespresso koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, met een tweepersoons boxspringbed en een ensuite badkamer met een inloopdouche, wastafel en toilet. Tot slot heeft u een heerlijke infraroodsauna tot uw beschikking. Buiten heeft u heerlijke tuin en een overdekt terras met tuinmeubelen. Er is een berging voor uw fietsen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath