Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landgoed De IJsvogel - Mooie 8 persoons vakantievilla nabij Voorthuizen op de Veluwe

Voorthuizen, Nederland

mooie-8-persoons-vakantievilla-nabij-voorthuizen-op-de-veluwemooie-8-persoons-vakantievilla-nabij-voorthuizen-op-de-veluwemooie-8-persoons-vakantievilla-nabij-voorthuizen-op-de-veluwemooie-8-persoons-vakantievilla-nabij-voorthuizen-op-de-veluwemooie-8-persoons-vakantievilla-nabij-voorthuizen-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 585

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Landgoed De IJsvogel - Mooie 8 persoons vakantievilla nabij Voorthuizen op de Veluwe in Voorthuizen

    Schitterende achtpersoons (2 X 4) vakantievilla op Recreatielandgoed de IJsvogel. Recreatielandgoed de IJsvogel is een heerlijk vakantiepark met veel faciliteiten voor jong en oud en is gelegen aan de rand van de Veluwe in een bosrijke, landelijke omgeving met volop fiets en wandelpaden. Rustzoekers, maar ook zeker actievelingen zullen het hier naar hun zin hebben. Het landgoed ligt op ongeveer vier kilometer afstand van het gezellige dorp Voorthuizen. Verder liggen de plaatsen Barneveld, Garderen, Putten en Otterlo in de directe omgeving.

    Royale en gezellig ingerichte woonkamers met zithoek met tv en eethoek. Ruime open keukens die onder andere voorzien zijn van een vaatwasser, magnetron, koelkast, vierpits kookstel en een filter en Nespresso koffiezetapparaat. Er zijn vier slaapkamers, twee met een tweepersoons boxspringbed en twee met elk twee éénpersoons boxspringbedden. Twee badkamers met een inloopdouche en een wastafel. Er zijn twee aparte toiletten. Bij de villa een ruime tuin met twee terrassen met tuinmeubilair waarvan één met een overdekte veranda.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath