Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Recreatiepark De Boshoek - Zeer luxe geschakelde 16 persoons groepsaccommodatie

Voorthuizen, Nederland

zeer-luxe-geschakelde-16-persoons-groepsaccommodatiezeer-luxe-geschakelde-16-persoons-groepsaccommodatiezeer-luxe-geschakelde-16-persoons-groepsaccommodatiezeer-luxe-geschakelde-16-persoons-groepsaccommodatiezeer-luxe-geschakelde-16-persoons-groepsaccommodatie
Favoriet 
     
     

    v.a. 633

    • Max. 16 personen

    Bekijk vrije data

    Recreatiepark De Boshoek - Zeer luxe geschakelde 16 persoons groepsaccommodatie in Voorthuizen

    Deze luxe geschakelde 16 persoons groepsaccommodatie bestaat uit twee woningen voor acht personen en staat op Recreatiepark de Boshoek. Voor zowel een actief weekendje weg of een heerlijke uitrustvakantie is Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe de ideale bestemming voor een vakantie in Nederland. Recreatiepark De Boshoek ligt centraal op de Veluwe vlakbij de plaats Voorthuizen. Op het vakantiepark is een mooi binnenzwembad, een bowlingbaan, een pannakooi en nog veel meer... Er is werkelijk van alles te doen, ook voor een lekker avondje restaurant of even heerlijk 'terrassen' kun je gewoon op het park blijven. Wil je de natuur in? geen probleem! Vanaf het park fiets je of wandel je zo de natuur in. Heerlijk park voor jong en oud!

    Dit is een geschakelde woning, wat uit twee woningen bestaat voor acht personen. Deze twee woningen zijn aan elkaar verbonden door een schuifwand welke open gemaakt kan worden. De woning is voorzien van een centrale verwarming. Zodra u de wand opent, is er een grote woonkamer met twee televisies en twee ruime eettafels voor 8 personen die aan elkaar geschoven kunnen worden. Deze woning beschikt over twee ingerichte keukens met een vaatwasser, waterkoker, Nespresso en koelkast met vriesvak. Er zijn twee badkamers met een douche, toilet en wastafel. Daarnaast zijn er twee aparte toiletten. Er zijn acht slaapkamers met elk twee éénpersoons boxspringbedden. Buiten is de tuin omheind maar niet afgesloten. De tuin heeft twee ruime gemeubileerde terrassen. Tegenover de bungalow kunnen er maximaal vier auto's geparkeerd worden.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn