Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

H.Home - Vroondijk 2 | Vrouwenpolder 'Ze

Vrouwenpolder, Nederland

hhome-vroondijk-2-vrouwenpolder-zehhome-vroondijk-2-vrouwenpolder-zehhome-vroondijk-2-vrouwenpolder-zehhome-vroondijk-2-vrouwenpolder-zehhome-vroondijk-2-vrouwenpolder-ze
Favoriet 
     
     

    v.a. 2.429

    • Max. 12 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    H.Home - Vroondijk 2 | Vrouwenpolder 'Ze in Vrouwenpolder

    Het vakantiehuis is onderdeel van een complex met nog twee 6-persoonshuizen. Dit is ook gezamenlijk te huur. De woningen liggen op terrein van een fruitteeltbedrijf en minicamping waar het heerlijk vertoeven is. Een fijne speeltuin voor kinderen, een wasmachine die gratis beschikbaar is en landwinkel (april t/m oktober) waar streekproducten, brood en fruit verkrijgbaar is. Op 800 meter liggen de duinen en het strand. 10 minuten te voet en je geniet van de grootste 'buiten-speelplaats'. Op 1 kilometer ligt Vrouwenpolder. Hoe fijn wakker worden is het om vanaf het terras de dag te starten en te genieten van een uitzicht over de boomgaarden?

    Max aantal personen: 12
    Aantal slaapkamers: 5
    Aantal badkamers: 4
    Opp.:  100m2

    Accommodatie
    Op de toplocatie Schorre vind je dit familiehuis. De houten bekleding aan de buitenzijde geeft direct een warm gevoel. Dit vakantiehuis is nieuw gerealiseerd en is onderdeel van 2x 6-persoonswoningen. Het huis heeft haar eigen bijzondere karakter, smaakvol ingericht in een industriële en sfeervolle stijl. In de luxe open keuken ontbreekt het aan niets. Koelkast met twee vriesladen, vaatwasser, combi-magnetron zijn uiteraard aanwezig. Er is een filterkoffie- en Nespressoapparaat aanwezig. De woonkamer biedt alle ruimte en geeft toegang tot het terras via de openslaande deuren. Hier is het heerlijk genieten van het zonnetje. Op de begane grond is een tweepersoons slaapkamer, met aangrenzende badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping zijn er twee 2-persoons slaapkamer, allemaal voorzien van eenpersoons boxsprings met beide aansluitend een badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een 2-persoonskamer en een 4-persoonskamer, allemaal met eenpersoonsboxsprings. Gescheiden door een badkamer met douche, wastafel en toilet, toegankelijk vanuit de slaapkamer. De tuin is ruim en ligt mooi met een terras met tuinmeubelen. Het huis heeft ook een traphejke voor de veiligheid van de kinderen. Er is een ruime parkeergelegenheid. Wifi is gratis beschikbaar.




    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna