Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Wiedense Meren - Gezellig 4 persoons Tiny House in dorp Otterlo nabij de Veluwe

Wanneperveen, Nederland

gezellig-4-persoons-tiny-house-in-dorp-otterlo-nabij-de-veluwegezellig-4-persoons-tiny-house-in-dorp-otterlo-nabij-de-veluwegezellig-4-persoons-tiny-house-in-dorp-otterlo-nabij-de-veluwegezellig-4-persoons-tiny-house-in-dorp-otterlo-nabij-de-veluwegezellig-4-persoons-tiny-house-in-dorp-otterlo-nabij-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 291

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Wiedense Meren - Gezellig 4 persoons Tiny House in dorp Otterlo nabij de Veluwe in Wanneperveen

    Het gezellige vierpersoons Tiny House bevindt zich op Vakantiepark de Zanding in Otterlo, gelegen aan het begin van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het park wordt omringd door prachtige bossen en uitgestrekte heidevelden waardoor het de ideale plek is om tot rust te komen tijdens een wandeling of fietstocht. Ook biedt het vakantiepark veel activiteiten voor jong en oud zoals een sportveld, skelterverhuur en er is een recreatievijver. Als je opzoek bent naar meer drukte en levendigheid, liggen de steden Apeldoorn en Arnhem ook in de buurt. Of neem een bezoek aan het Kröller-Müller Museum met de op één-na-grootste Van Gogh-collectie ter wereld!

    Het slimme en knusse ingerichte Tiny huis heeft een elektrische kachel. De woonkamer biedt een comfortabele zitbank en een televisie, met uitzicht op uw eigen terras. Grenzend aan het zitgedeelte bevindt zich de eettafel en de compacte keuken. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Het Tiny House beschikt over twee slaapkamers, elk met twee comfortabele eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en een inloopdouche. U kunt ontspannen op uw eigen veranda met tuinmeubilair. U heeft de mogelijkheid om nabij het vakantieverblijf te parkeren.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen