Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtig 4 persoons vakantiehuis in Warmenhuizen

Warmenhuizen, Nederland

prachtig-4-persoons-vakantiehuis-in-warmenhuizenprachtig-4-persoons-vakantiehuis-in-warmenhuizenprachtig-4-persoons-vakantiehuis-in-warmenhuizenprachtig-4-persoons-vakantiehuis-in-warmenhuizenprachtig-4-persoons-vakantiehuis-in-warmenhuizen
Favoriet 
     
     

    v.a. 353

    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Prachtig 4 persoons vakantiehuis in Warmenhuizen in Warmenhuizen

    Dit prachtige vier persoons vakantiehuis in Warmenhuizen is dichtbij de kust, duinen en bos maar ook bij de grote steden zoals Schagen en Alkmaar. Warmenhuizen is een dorp met veel sfeer, gezelligheid en voorzieningen. Ook zijn er restaurants waar u heerlijk kunt eten, cafés, winkels en een supermarkt. De omgeving is een mooie uitvalbasis om te wandelen en fietsen door de bossen zoals Schoorl en Bergen. De omliggende pittoreske dorpen zijn een bezoek waard. Het dorp heeft een eigen zwembad, maar Callantsoog, Bergen, Schoorl, Egmond of Petten zijn ook dichtbij. Het Geestmerambacht Meer is een heerlijke plaats om te wandelen en te recreëren. Mocht u van golfen houden, dan zijn de banen van Alkmaar, Dikrshorn en Winkel op afstand.

    Deze woning heeft zijn eigen opgang en heeft ruim 90 m2 aan woonoppervlakte. Via de eigen entree komt u in de woonkamer met ruime keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, inductie kookplaat, koelkast zonder vriesvak, koffiecupmachine (L'or Philips) en een combi-oven. De woonkamer heeft een lekkere zithoek met twee banken, een smart televisie en een gashaard. Met de vaste trap gaat u naar boven. Daar zijn twee ruime slaapkamers aanwezig. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. De andere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. Er zijn drie eenpersoonsdekbedden en één tweepersoonsdekbed. Er is een kinderbed en kinderstoel aanwezig in de woning. Op de bovenverdieping bevindt zich ook de badkamer. De badkamer heeft dubbele wastafels, een inloopdouche, toilet en een infra rood sauna waar u gratis gebruik van kunt maken. Buiten is er een omheinde tuin met tuinmeubilair en een loungeset. Daarnaast zijn er twee parkeerplaatsen tot uw beschikking.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna