Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sfeervol zes persoonshuis in Warmenhuizen

Warmenhuizen, Nederland

sfeervol-zes-persoonshuis-in-warmenhuizensfeervol-zes-persoonshuis-in-warmenhuizensfeervol-zes-persoonshuis-in-warmenhuizensfeervol-zes-persoonshuis-in-warmenhuizensfeervol-zes-persoonshuis-in-warmenhuizen
Favoriet 
     
     

    v.a. 353

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Sfeervol zes persoonshuis in Warmenhuizen in Warmenhuizen

    Dit sfeervolle zes persoons vakantiehuis in Warmenhuizen is dichtbij de kust, duinen en bos maar ook bij de grote steden zoals Schagen en Alkmaar. Warmenhuizen is een dorp met veel sfeer, gezelligheid en voorzieningen. Ook zijn er restaurants waar u heerlijk kunt eten, cafés, winkels en een supermarkt. De omgeving is een mooie uitvalbasis om te wandelen en fietsen door de bossen zoals Schoorl en Bergen. De omliggende pittoreske dorpen zijn een bezoek waard. Het dorp heeft een eigen zwembad, maar Callantsoog, Bergen, Schoorl, Egmond of Petten zijn ook dichtbij. Het Geestmerambacht Meer is een heerlijke plaats om te wandelen en te recreëren. Mocht u van golfen houden, dan zijn de banen van Alkmaar, Dikrshorn en Winkel op afstand.

    De woning beschikt over internet en centrale verwarming. De woonkamer heeft een smart tv met Nederlandse en Duitse zenders. Ook zijn er gezelschapsspellen aanwezig waar u gebruik van kunt maken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, filter koffiezetapparaat, Senseo, broodrooster, 4-pits gasfornuis, waterkoker, heteluchtoven en koelkast met vriesvak. Er zijn drie slaapkamers. Eén slaapkamer met een stapelbed, een slaapkamer met een tweepersoonsbed (twee persoonsdekbed) en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en toilet. Buiten is er een tuin met tuinmeubilair en een parasol. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn