Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij De Alberthoeve - Gezellig 11-22 persoons vakantiehuis met veel privacy

Wateren, Nederland

gezellig-11-22-persoons-vakantiehuis-met-veel-privacygezellig-11-22-persoons-vakantiehuis-met-veel-privacygezellig-11-22-persoons-vakantiehuis-met-veel-privacygezellig-11-22-persoons-vakantiehuis-met-veel-privacygezellig-11-22-persoons-vakantiehuis-met-veel-privacy
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.052

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 22 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantieboerderij De Alberthoeve - Gezellig 11-22 persoons vakantiehuis met veel privacy in Wateren

    Dit gezellige vakantiehuis bevindt zich op een prachtige locatie in de provincie Drenthe. Het vakantiehuis is geschikt voor 11 tot maximaal 22 personen en is sfeervol ingericht. Het vakantiehuis is voorzien van een eigen sportveld, tafeltennistafel, volleybalnet en korfbalpalen. Zo heeft u voldoende ruimte om spellen en activiteiten te organiseren rondom uw vakantiehuis. Op slechts 5km afstand vindt u winkels en diverse eetgelegenheden. Of bezoek één van de dorpen Vledder, Diever, Oosterwolde, Meppel, Assen of Steenwijk tijdens uw vakantie in Drenthe. Tevens beschikt u over een gratis internet verbinding.

    Deze prachtig gelegen groepsaccommodatie is geschikt voor 22 personen en beschikt over een gezellige woonkamer met voldoende zitplaatsen. In de woonkamer vindt u een televisie, meerdere spelletjes, een DVD-speler, radio en boeken. De professionele keuken is ingericht met een vaatwasser, professionele filter koffiezetapparaat waarbij de filters ter plaatse aanwezig zijn, drie koelkasten (met vriesvakken), een magnetron, vijf-pits kookstel, grill, broodrooster, waterkoker en een mixer.In totaal zijn er vijf slaapkamers met allemaal éénpersoons boxspringbedden. Er is een slaapkamer welke is voorzien van drie bedden, twee slaapkamers welke zijn voorzien van vier bedden, een slaapkamer welke is voorzien van vijf bedden en een slaapkamer welke is voorzien van zes bedden. De accommodatie beschikt over twee badkamers met ieder een douche en drie aparte toiletten.U kunt heerlijk genieten in de tuin voorzien van tuinmeubilair en een parasol. Tevens beschikt u over uw eigen parkeerplaatsen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet