Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping de Blauwe Lantaarn - Heerlijk 4 persoons chalet met bubbelbad op familiecamping in Wateren, Drenthe

Wateren, Nederland

heerlijk-4-persoons-chalet-met-bubbelbad-op-familiecamping-in-wateren-drentheheerlijk-4-persoons-chalet-met-bubbelbad-op-familiecamping-in-wateren-drentheheerlijk-4-persoons-chalet-met-bubbelbad-op-familiecamping-in-wateren-drentheheerlijk-4-persoons-chalet-met-bubbelbad-op-familiecamping-in-wateren-drentheheerlijk-4-persoons-chalet-met-bubbelbad-op-familiecamping-in-wateren-drenthe
Favoriet 
     
     

    v.a. 338

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Camping de Blauwe Lantaarn - Heerlijk 4 persoons chalet met bubbelbad op familiecamping in Wateren, Drenthe in Wateren

    Deze vakantiewoning ligt op de kindvriendelijkste Camping van Drenthe omringd door bossen, heide, zandverstuivingen, veenmeren, recreatiemeren en gezellige dorpjes. Eén van de dingen die u op de camping kunt doen is heerlijk zwemmen. De vernieuwde, verwarmde zwembaden zijn voorzien van leuke extra's. Zo is er een lange waterglijbaan, een peuterbad voor de kleintjes en zijn er allerei leuke waterspeelelementen in en om het water te vinden. Wilt u even lekker de natuur in? Dan zijn er verschillende mogelijkheden in de buurt van de camping. Drenthe kent in ieder geval drie Natuurgebieden: Nationaal Park Dwingelderveld, Nationaal Park Drents-Friese Wold en Nationaal Park Drentsche Aa. Alle drie deze parken zijn ideaal als wandelgebied of als fietsgebied.

    Deze vierpersoons chalet is gelegen op een camping. De woonkamer heeft een zithoek, eettafel en een televisie. De keuken is voorzien van een uitgebreide inventaris. De chalet heeft twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een tweepersoons boxspringbed en de andere slaapkamer heeft een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en een bubbelbad. Via de tuindeuren in de woonkamer kom je op de veranda met een tafel en een loungebank. Parkeren kan bij de woning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Vaatwasser,Ligbad,Jacuzzi
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna