Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Park Berkenrhode - Comfortabele 6 persoons vakantiewoning met hottub op de Veluwe

Wekerom, Nederland

comfortabele-6-persoons-vakantiewoning-met-hottub-op-de-veluwecomfortabele-6-persoons-vakantiewoning-met-hottub-op-de-veluwecomfortabele-6-persoons-vakantiewoning-met-hottub-op-de-veluwecomfortabele-6-persoons-vakantiewoning-met-hottub-op-de-veluwecomfortabele-6-persoons-vakantiewoning-met-hottub-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 600

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Park Berkenrhode - Comfortabele 6 persoons vakantiewoning met hottub op de Veluwe in Wekerom

    Ontspannen in een bosrijke omgeving? Deze mooie zespersoons vakantiewoning staat op Park Berkenrhode, midden op de Veluwe. Een perfecte uitvalsbasis voor heerlijke fietstochten of lange wandeltochten door de mooie natuur. Komt u terug van uw uitstapjes? Dan is er op het park voldoende mogelijkheid tot ontspanning in het verwarmde buitenzwembad of in de Privé Spa & Wellness. De vakantiewoning beschikt zelf ook over een hottub, zodat u optimaal kunt ontspannen bij de woning. Voor lekker eten en drinken hoeft u het park niet af. In Le Grand Café worden met streekproducten heerlijke gerechten geserveerd.

    Deze sfeervolle zes persoons vakantiewoning is gelegen aan de bosrand, vijver of elders op het park en heeft een oppervlakte van 55m2. In de gezellige woonkamer bevinden zich onder andere een bank met televisie, een fauteuil en een eetkamertafel met zes comfortabele stoelen. De keuken is onder andere voorzien van koel-vriescombinatie, combimagnetron en inductiekookplaat. Tevens zijn er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. In één slaapkamers staan twee comfortabele boxpringbedden tegen elkaar aan. In de andere twee slaapkamers staat een stapelbed. In de badkamer bevindt zich een toilet, inloopdouche en wastafel. De tuin is voorzien van een ruim overdekt terras met meubilair en een hot tub. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet