Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Park Berkenrhode - Comfortabele en duurzame 4 persoons vakantiewoning met gratis WiFi op de Veluwe

Wekerom, Nederland

comfortabele-en-duurzame-4-persoons-vakantiewoning-met-gratis-wifi-op-de-veluwecomfortabele-en-duurzame-4-persoons-vakantiewoning-met-gratis-wifi-op-de-veluwecomfortabele-en-duurzame-4-persoons-vakantiewoning-met-gratis-wifi-op-de-veluwecomfortabele-en-duurzame-4-persoons-vakantiewoning-met-gratis-wifi-op-de-veluwecomfortabele-en-duurzame-4-persoons-vakantiewoning-met-gratis-wifi-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 452

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Park Berkenrhode - Comfortabele en duurzame 4 persoons vakantiewoning met gratis WiFi op de Veluwe in Wekerom

    Ontspannen in een bosrijke omgeving? Deze mooie tweepersoons vakantiewoning staat op Park Berkenrhode, midden op de Veluwe. Een perfecte uitvalsbasis voor heerlijke fietstochten of lange wandeltochten door de mooie natuur. Komt u terug van uw uitstapjes? Dan is er op het park voldoende mogelijkheid tot ontspanning in het verwarmde buitenzwembad of in de Privé Spa & Wellness. Ook voor lekker eten en drinken hoeft u het park niet af. In Le Grand Café worden met streekproducten heerlijke gerechten geserveerd. Deze woning is ook nog eens milieuvriendelijk, volledig van gas af en voorzien van warmtepomp. Verantwoord genieten dus!

    Deze vier persoons vakantiewoning is volledig van het gas af. In de lichte woonkamer bevindt zich een bank, twee fauteuils salontafel, televisie en een eettafel met vier stoelen. De open keuken heeft verschillende inbouw apparatuur zoals koelvriescombinatie, combimagnetron en inductiekookplaat. Tevens zijn er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. Er zijn twee slaapkamers, één slaapkamer met een twee eenpersoonsbedden, nachtkastje en een linnenkast. De tweede slaapkamer heeft tevens ook twee eenpersoonsbedden, deze staan los van elkaar. Alle bedden zijn boxspringbedden. De badkamer heeft een verhoogd toilet, inloopdouche en wastafel. De tuin is voorzien van tuinmeubilair en heeft een stuk terras en het andere gedeelte voorzien van gras. De auto kunt u parkeren bij de accommodatie.Met voorkeur te boeken, op basis van beschikbaarheid (in sommige gevallen zijn hier voorkeurskosten aan verbonden):AircoOmheinde tuinHorren

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen