Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Park Berkenrhode - Luxe 4 persoons lodge met hottub op een vakantiepark op de Veluwe

Wekerom, Nederland

luxe-4-persoons-lodge-met-hottub-op-een-vakantiepark-op-de-veluweluxe-4-persoons-lodge-met-hottub-op-een-vakantiepark-op-de-veluweluxe-4-persoons-lodge-met-hottub-op-een-vakantiepark-op-de-veluweluxe-4-persoons-lodge-met-hottub-op-een-vakantiepark-op-de-veluweluxe-4-persoons-lodge-met-hottub-op-een-vakantiepark-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 565

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Park Berkenrhode - Luxe 4 persoons lodge met hottub op een vakantiepark op de Veluwe in Wekerom

    Deze Lodge is ruim opgezet en is gelegen op een vakantiepark op de Veluwe. Op de Veluwe kunt u zwijnen, uilen, spechten en andere bosbewoners spotten. Vanaf het vakantiepark loopt u zo de Gelderse Streken in. Hier kunt u genieten van het natuurgevoel. Wilt u de omgeving met de fiets verkennen, dan is dit ook geen probleem. Op het vakantiepark worden er fietsen en e-choppers verhuurd. Er zijn vele plekjes die u kunt ontdekken. Ook zijn er wandel en fiets routes waar u meegenomen wordt naar de mooie plekjes van de Veluwe. Heeft u trek gekregen na een lange wandeling of fiets tour en wilt u een hapje eten in uw vakantiewoning. U kunt wat halen uit de cafetaria, pizza of een BBQ pakket bestellen. Ook kunt u op het terras of in de Le Grand Café eten en drinken. Hier wordt veel gekookt met streekproducten. Mocht u erop uit zijn gegaan met uw hond en deze heeft ook heerlijk genoten door lekker te rollen en vies worden. Geen zorgen! Op het vakantiepark is er een Dog Wash, hier kunt u uw hond weer fris en fruitig maken binnen tien minuten. In een straal van 25 kilometer zijn er vele plaatsen goed bereikbaar zoals Ede, Arnhem en Apeldoorn.

    Deze unieke woning heeft een privé hottub en is geschikt voor vier personen. De woning is stijlvol ingericht en volledig van het gas af. In de ruime woonkamer vindt u een bank, salontafel, televisie en een gezellige sfeerhaard. Ook vindt u hier de eettafel met vier comfortabele stoelen. De open keuken is ingericht met ingebouwde apparaten zoals vaatwasser, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, combimagnetron en een koffiemachine. Deze ruimtes kunt u in de zomer koelen met de airco of in de wat koudere dagen verwarmen. Er zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. De badkamer is voozien van een inloopdouche, wastafel en een toilet. De slaapkamers en de badkamer beschikken over een elektrische kachel. Vanuit de woonkamer loopt u zo via een schuifpui het terras op waar ook een terras tafel bevindt met vier stoelen. Uw auto kunt u parkeren bij de accommodatie.Met voorkeur te boeken, op basis van beschikbaarheid (in sommige gevallen zijn hier voorkeurskosten aan verbonden):Omheinde tuin

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Sauna,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn