Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Park Berkenrhode - Luxe 6 persoons bungalow met sauna en hottub in de tuin op de Veluwe

Wekerom, Nederland

luxe-6-persoons-bungalow-met-sauna-en-hottub-in-de-tuin-op-de-veluweluxe-6-persoons-bungalow-met-sauna-en-hottub-in-de-tuin-op-de-veluweluxe-6-persoons-bungalow-met-sauna-en-hottub-in-de-tuin-op-de-veluweluxe-6-persoons-bungalow-met-sauna-en-hottub-in-de-tuin-op-de-veluweluxe-6-persoons-bungalow-met-sauna-en-hottub-in-de-tuin-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 794

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Park Berkenrhode - Luxe 6 persoons bungalow met sauna en hottub in de tuin op de Veluwe in Wekerom

    Ontspannen in een bosrijke omgeving? Deze ruime zespersoons vakantiewoning staat op Park Berkenrhode, midden op de Veluwe. Een perfecte uitvalsbasis voor heerlijke fietstochten of lange wandeltochten door de mooie natuur. Komt u terug van uw uitstapjes? Dan is er op het park voldoende mogelijkheid tot ontspanning in het verwarmde buitenzwembad. Voor lekker eten en drinken hoeft u het park niet af. In Le Grand Café worden met streekproducten heerlijke gerechten geserveerd. Park Berkenrhode is huisdiervriendelijk, dus ook uw hond kan gezellig mee om de Veluwe te ontdekken.

    Deze ruime zes persoons geschakelde vakantiewoning heeft fijne wellnessfaciliteiten in de tuin en heeft een oppervlakte van 75m2. In de gezellig living bevinden zich onder andere een bank, twee fauteuils en een eetkamertafel met zes comfortabele stoelen. De keuken is onder andere voorzien van een koffiezetapparaat, koelvriescombinatie, combimagnetron en inductiekookplaat. In de drie slaapkamers staan comfortabele boxpringbedden. In de badkamer bevindt zich een toilet, inloopdouche en wastafel. Tevens is er een tweede toilet op de begane grond aanwezig. De grote bostuin is voorzien van een ruim gemeubileerd terras. In de tuin kunt u heerlijk genieten van de sauna en bubbelbad óf hottub. In de achtertuin is zelfs een vuurplaats aanwezig. De woning beschikt over twee parkeerplaatsen.Met voorkeur te boeken, op basis van beschikbaarheid (in sommige gevallen zijn hier voorkeurskosten aan verbonden):Hottub of bubbelbadOmheinde tuinHorren2e badkamer2e toilet

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath