Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Park Berkenrhode - Luxe 6 persoons vakantiewoning met sauna en hottub op de Veluwe

Wekerom, Nederland

luxe-6-persoons-vakantiewoning-met-sauna-en-hottub-op-de-veluweluxe-6-persoons-vakantiewoning-met-sauna-en-hottub-op-de-veluweluxe-6-persoons-vakantiewoning-met-sauna-en-hottub-op-de-veluweluxe-6-persoons-vakantiewoning-met-sauna-en-hottub-op-de-veluweluxe-6-persoons-vakantiewoning-met-sauna-en-hottub-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 660

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Park Berkenrhode - Luxe 6 persoons vakantiewoning met sauna en hottub op de Veluwe in Wekerom

    Ontspannen in een bosrijke omgeving? Deze mooie zespersoons vakantiewoning staat op Park Berkenrhode, midden op de Veluwe. Een perfecte uitvalsbasis voor heerlijke fietstochten of lange wandeltochten door de mooie natuur. Komt u terug van uw uitstapjes? Dan is er op het park voldoende mogelijkheid tot ontspanning in het verwarmde buitenzwembad of in de Privé Spa & Wellness. Voor lekker eten en drinken hoeft u het park niet af. In Le Grand Café worden met streekproducten heerlijke gerechten geserveerd. Deze woning is ook nog eens milieuvriendelijk, volledig van gas af en voorzien van warmtepomp. Verantwoord genieten dus!

    Deze luxe zes persoons vakantiewoning is gelegen aan de bosrand of elders op het park en heeft een oppervlakte van 75m2. In de sfeervolle woonkamer bevindt zich een comfortabele bank met televisie, twee fauteuils en een eetkamertafel met zes stoelen. De keuken is onder andere voorzien van koel-vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser. Tevens zijn er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. In de drie slaapkamers staan comfortabele boxpringbedden (twee kamers met twee bedden tegen elkaar en één kamer met twee bedden uit elkaar). In de ene badkamer bevindt zich een toilet, inloopdouche en wastafel. De badkamer ensuite heeft een inloopdouche en wastafel. Ook is er een separate tweede toilet aanwezig. De tuin is voorzien van een ruim terras met tuinmeubilair, een sauna en hottub. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats.Met voorkeur te boeken, op basis van beschikbaarheid (in sommige gevallen zijn hier voorkeurskosten aan verbonden):Ligging aan de bosrandSfeerhaard

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Sauna,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet