Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Park Berkenrhode - Luxe vakantiehuis voor 20 personen met sauna en bubbelbad en mindervalide vleugel

Wekerom, Nederland

luxe-vakantiehuis-voor-20-personen-met-sauna-en-bubbelbad-en-mindervalide-vleugelluxe-vakantiehuis-voor-20-personen-met-sauna-en-bubbelbad-en-mindervalide-vleugelluxe-vakantiehuis-voor-20-personen-met-sauna-en-bubbelbad-en-mindervalide-vleugelluxe-vakantiehuis-voor-20-personen-met-sauna-en-bubbelbad-en-mindervalide-vleugelluxe-vakantiehuis-voor-20-personen-met-sauna-en-bubbelbad-en-mindervalide-vleugel
Favoriet 
     
     

    v.a. 2.331

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 20 personen

    Bekijk vrije data

    Park Berkenrhode - Luxe vakantiehuis voor 20 personen met sauna en bubbelbad en mindervalide vleugel in Wekerom

    Direct aan het bos, vindt u deze duurzame groepsaccommodatie voor maximaal twintig personen. Vanuit deze plaats kunt u genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Maak bijvoorbeeld eens een lange fietstocht door de bossen of probeer de Big Five van de Veluwe te spotten. Het Boshuys is gelegen op Park Berkenrhode, een park met genoeg faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een duurzaam verwarmd buitenzwembad. Dit zwembad wordt geheel op eigen kracht verwarmd door middel van een warmtepomp en in combinatie met zonnecollectoren en zonnepanelen. Het Boshuys beschikt over eigen wellnessfaciliteiten. Samen koken is natuurlijk gezellig, maar u kunt ook heerlijk uit eten in het sfeervolle La Grand Café. Lekker eten en drinken in een gezellige ambiance. Hier wordt zoveel mogelijk met streekproducten gewerkt. In de Cafetaria kunt u terecht voor een snelle hap. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Zo zijn er twee buitenspeeltuinen en is er in diverse periodes een gratis kinderprogramma samengesteld.

    Dit familiehuis is het meest energie neutrale vakantiehuis van Nederland. Het huis is ingericht voor maximaal 20 personen en heeft een oppervlakte van 300m2. In de gezellige woonkamer vindt u onder andere een ruime bank met sierhaard, fauteuils en een televisie. Aangrenzend aan de woonkamer is de keuken gesitueerd. Deze luxe keuken is van alle gemakken voorzien. Zo heeft deze twee vaatwassers, een acht pits inductiekookplaat met afzuigkap en een extra grote koelkast. Tevens zijn er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. In de keuken staat ook de eetkamertafel met eetkamerbank en stoelen.Op de begane grond zijn drie slaapkamers met comfortable boxspringbedden. Eén slaapkamer in de invalide vleugel met twee bedden tegen elkaar en badkamer ensuite met een toilet, één slaapkamer met twee bedden tegen elkaar met badkamer ensuite met toilet en één slaapkamer met twee bedden tegen elkaar.Op de eerste verdieping zijn er vijf slaapkamers: twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden tegen elkaar en badkamer ensuite, twee slaapkamers met twee stapelbedden en één slaapkamer met één stapelbed. Bovendien is op de eerste verdieping ook de gezamenlijke badkamer met onder andere sauna, ligbad en sunshower. Twee van de kinderkamers hebben een Xbox. Alle slaapkamers zijn ingericht met smart televisies.Uniek aan dit vakantiehuis is de vleugel geschikt voor invalide. Deze vleugel bestaat uit een extra ruime slaapkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van beugels, alarm en aangepaste wasfaciliteiten. Het is mogelijk om een hoog-laag bed te huren tegen dagprijs.Vanuit de keuken kunt u door de openslaande tuindeuren richting de tuin. Aangrenzend aan de tuindeuren is een veranda geplaatst, zodat u ook met minder mooi weer buiten kunt zitten op de picknicktafels. Voor het ultieme wellnessgevoel is er in de tuin een overdekt bubbelbad geplaatst. De woning beschikt over tien eigen parkeerplaatsen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Jacuzzi,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen