Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Park Berkenrhode - Ruime 4 persoons vakantiewoning gelegen op een vakantiepark op de Veluwe

Wekerom, Nederland

ruime-4-persoons-vakantiewoning-gelegen-op-een-vakantiepark-op-de-veluweruime-4-persoons-vakantiewoning-gelegen-op-een-vakantiepark-op-de-veluweruime-4-persoons-vakantiewoning-gelegen-op-een-vakantiepark-op-de-veluweruime-4-persoons-vakantiewoning-gelegen-op-een-vakantiepark-op-de-veluweruime-4-persoons-vakantiewoning-gelegen-op-een-vakantiepark-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 429

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Park Berkenrhode - Ruime 4 persoons vakantiewoning gelegen op een vakantiepark op de Veluwe in Wekerom

    Deze Lodge is ruim opgezet en is gelegen op een vakantiepark op de Veluwe. Op de Veluwe kunt u zwijnen, uilen, spechten en andere bosbewoners spotten. Vanaf het vakantiepark loopt u zo de Gelderse Streken in. Hier kunt u genieten van het natuurgevoel. Wilt u de omgeving met de fiets verkennen, dan is dit ook geen probleem. Op het vakantiepark worden er fietsen en e-choppers verhuurd. Er zijn vele plekjes die u kunt ontdekken. Ook zijn er wandel en fiets routes waar u meegenomen wordt naar de mooiste plekjes van de Veluwe.Heeft u trek gekregen na een lange wandeling of fiets tour en wilt u een hapje eten in uw vakantiewoning. U kunt wat halen uit de cafetaria, pizza of een BBQ pakket bestellen. Ook kunt u op het terras of in de Le Grand Cafe eten en drinken. Hier wordt veel gekookt met streekproducten.Mocht u erop uit zijn gegaan met uw hond en deze heeft ook heerlijk genoten door lekker te rollen en vies worden. Geen zorgen! Op het vakantiepark is er een Dog Wash, hier kunt u uw hond weer fris en fruitig maken binnen tien minuten.In een straal van 25 kilometer zijn er vele plaatsen goed bereikbaar zoals Ede, Arnhem en Apeldoorn.

    De ruim opgezette woning is geschikt voor vier personen. De woning is stijlvol ingericht en volledig van het gas af.In de woonkamer vindt u een bank, salontafel, televisie en een gezellige sfeerhaard. Ook vindt u hier de eettafel met vier comfortabele stoelen. Vanuit de woonkamer loopt u zo de keuken in. Deze is niet afgesloten. De keuken is ingericht met ingebouwde apparaturen zoals een koffizetapparaat, vaatwasser, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat en een combi-magnetron. Deze ruimtes kunt u in de zomer koelen met de airco of in de wat koudere dagen verwarmen. Er zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. De badkamer is voozien van een inloopdouche, wastafel en een toilet. De slaapkamers en de badkamer beschikken over een electrische kachel. Vanuit de woonkamer loopt u zo via een schuifpui het terras op waar ook een terras tafel bevindt met vier stoelen. De auto kunt u parkeren bij de accommodatie.Met voorkeur te boeken, op basis van beschikbaarheid (in sommige gevallen zijn hier voorkeurskosten aan verbonden):HorrenOmheinde tuinBerging

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid