Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Park Berkenrhode - Stijlvolle 4 persoons vakantiewoning met hottub op een vakantiepark in de Veluwe.

Wekerom, Nederland

stijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-hottub-op-een-vakantiepark-in-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-hottub-op-een-vakantiepark-in-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-hottub-op-een-vakantiepark-in-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-hottub-op-een-vakantiepark-in-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-hottub-op-een-vakantiepark-in-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 575

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Park Berkenrhode - Stijlvolle 4 persoons vakantiewoning met hottub op een vakantiepark in de Veluwe. in Wekerom

    Midden in het Hart van de Veluwe vindt u Park Berkenrhode. Door deze ligging is dit een perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Ontdek het aangrenzende Roekelse bos met de boswachter of stel uw eigen route samen. Met Ede, Arnhem en Apeldoorn in de buurt zijn er ook genoeg mogelijkheden voor een dagje shoppen of musea bezoeken.Park Berkenrhode biedt verschillende faciliteiten. Zo beschikt het park over een verwarmd en energieneutraal buitenzwembad. In Le Grand Café kunt u terecht voor een gezellig diner of een drankje. Hier wordt zoveel mogelijk met locale producten gewerkt. Aangrenzend aan Le Grand Café vindt u twee buitenspeeltuinen. Terwijl u op het terras zit, kunnen de kinderen heerlijk spelen. Voor de kinderen wordt er in diverse periodes ook een gratis kinderprogramma georganiseerd.

    Deze comfortabele vakantiewoning is ingericht voor vier personen en heeft een oppervlakte van 55m2. De woonkamer is ingericht met een tweezitsbank met televisie, twee fauteuils, eetkamertafel met vier stoelen en een gezellige sfeerhaard. De keuken is onder andere voorzien van inductiekookplaat met afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combimagnetron. Tevens zijn er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. De twee slaapkamers beschikken over comfortabele boxspringbedden. Eén slaapkamer heeft twee bedden tegen elkaar en de andere slaapkamer heeft twee bedden uit elkaar. De badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. In de woning zijn horren gemonteerd. Door de fijne veranda met gemeubileerd terras kunt u ook met iets minder mooi weer buiten zitten. In de ruime omheinde tuin staat een hottub. Verder heeft de woning een berging en een eigen parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn