Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Park Berkenrhode - Stijlvolle 4 persoons vakantiewoning met sauna en hottub op een vakantiepark op de Veluwe

Wekerom, Nederland

stijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-en-hottub-op-een-vakantiepark-op-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-en-hottub-op-een-vakantiepark-op-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-en-hottub-op-een-vakantiepark-op-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-en-hottub-op-een-vakantiepark-op-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-en-hottub-op-een-vakantiepark-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 611

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Park Berkenrhode - Stijlvolle 4 persoons vakantiewoning met sauna en hottub op een vakantiepark op de Veluwe in Wekerom

    Deze gezellige vakantiewoning is gelegen op Park Berkenrhode op de Veluwe. U kunt zich heerlijk vermaken op het vakantiepark met verschillende faciliteiten. Hapje eten? In de Le Grand Cafe kunt u genieten van de culinaire gerechten die gemaakt zijn met zoveel mogelijk streekproducten. Liever wat eten in het huisje? U kunt een snelle hap halen bij de cafetaria of u kunt een BBQ pakket afhalen en dit bereiden op het terras van de vakantiewoning. In het seizoen kunt u overdag gebruik maken van de verwarmde zwembad en er is een privé Spa en Wellness. U kunt fietsen of E-choppers huren. Zo kunt u het omliggende natuurgebied ontdekken. Er zijn verschillende routes uitgezet zodat u hier niet meer over na hoeft denken.Op ongeveer 20 minuten afstand met de auto zijn de grotere steden zoals Ede, Arnhem en Apeldoorn. Hier kunt winkelen en/of één van de attracties bezoeken.

    De vakantiewoning is geschikt voor vier personen. In de woonkamer is er een bank, salontafel en een televisie. De open keuken is ingericht met koel-vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser. Tevens zijn er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. Er zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. De badkamer is modern ingericht met een douche, wastafel en een toilet. De woning kunt verwarmen doormiddel van een centrale verwarming. Als u vanuit de woonkamer door de schuifpui loopt dan bereikt u het terras. Hier staat een tuintafel met vier stoelen en een parasol. Buiten vindt u ook de sauna en de hottub waar u gebruik van kunt maken. Uw auto kunt u parkeren bij de woning. Het is mogelijk om een huisdier mee te nemen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Sauna,Zwembad op park (open lucht)
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede