Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Park Berkenrhode - Stijlvolle 4 persoons vakantiewoning met sauna op een vakantiepark in de Veluwe

Wekerom, Nederland

stijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-op-een-vakantiepark-in-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-op-een-vakantiepark-in-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-op-een-vakantiepark-in-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-op-een-vakantiepark-in-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-op-een-vakantiepark-in-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 540

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Park Berkenrhode - Stijlvolle 4 persoons vakantiewoning met sauna op een vakantiepark in de Veluwe in Wekerom

    Midden in het Hart van de Veluwe vindt u Park Berkenrhode. Door deze ligging is dit een perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Ontdek het aangrenzende Roekelse bos met de boswachter of stel uw eigen route samen. Met Ede, Arnhem en Apeldoorn in de buurt zijn er ook genoeg mogelijkheden voor een dagje shoppen of musea bezoeken. Park Berkenrhode biedt verschillende faciliteiten. Zo beschikt het park over een verwarmd en energieneutraal buitenzwembad. Voor een stukje rust en privacy kunt u de Privé Spa & Wellness huren. In Le Grand Café kunt u terecht voor een gezellig diner of een drankje. Hier wordt zoveel mogelijk met lokale producten gewerkt. Aangrenzend aan Le Grand Café vindt u twee buitenspeeltuinen. Terwijl u op het terras zit, kunnen de kinderen heerlijk spelen. Voor de kinderen wordt er in diverse periodes ook een gratis kinderprogramma georganiseerd. Een veelzijdig vakantiepark met een divers aanbod in vakantiewoningen tot wel 20 personen. In de meeste woningen zijn huisdieren toegestaan.

    Deze comfortabele vakantiewoning is ingericht voor vier personen en heeft een oppervlakte van 45m2. De woonkamer is ingericht met een tweezitsbank met televisie, twee fauteuils en eetkamertafel met vier stoelen. De keuken is onder andere voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combimagnetron. Tevens zijn er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. De twee slaapkamers beschikken over comfortabele boxspringbedden. Eén slaapkamer heeft twee bedden tegen elkaar en de andere slaapkamer heeft twee bedden uit elkaar. De badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. Via de openslaande deuren in de woonkamer komt u op de veranda met tuinmeubilair. In de tuin staat een sauna waar u tot rust kan komen. Verder heeft de woning een berging en een eigen parkeerplaats.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid