Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Park Berkenrhode - Stijlvolle 4 persoons vakantiewoning met veranda op een vakantiepark in de Veluwe.

Wekerom, Nederland

stijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-veranda-op-een-vakantiepark-in-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-veranda-op-een-vakantiepark-in-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-veranda-op-een-vakantiepark-in-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-veranda-op-een-vakantiepark-in-de-veluwestijlvolle-4-persoons-vakantiewoning-met-veranda-op-een-vakantiepark-in-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 406

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Park Berkenrhode - Stijlvolle 4 persoons vakantiewoning met veranda op een vakantiepark in de Veluwe. in Wekerom

    Midden in het Hart van de Veluwe vindt u Park Berkenrhode. Door deze ligging is dit een perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Ontdek het aangrenzende Roekelse bos met de boswachter of stel uw eigen route samen. Met Ede, Arnhem en Apeldoorn in de buurt zijn er ook genoeg mogelijkheden voor een dagje shoppen of musea bezoeken.Park Berkenrhode biedt verschillende faciliteiten. Zo beschikt het park over een verwarmd en energieneutraal buitenzwembad. Voor een stukje rust en privacy kunt u de Privé Spa & Wellness huren. In Le Grand Café kunt u terecht voor een gezellig diner of een drankje. Hier wordt zoveel mogelijk met locale producten gewerkt. Aangrenzend aan Le Grand Café vindt u twee buitenspeeltuinen. Terwijl u op het terras zit, kunnen de kinderen heerlijk spelen. Voor de kinderen wordt er in diverse periodes ook een gratis kinderprogramma georganiseerd.Een veelzijdig vakantiepark met een divers aanbod in vakantiewoningen tot wel 20 personen. In de meeste woningen zijn huisdieren toegestaan. Deze woning is geschikt voor vier personen, heeft een veranda en een ruime tuin.

    Deze comfortabele vakantiewoning is ingericht voor vier personen en heeft een oppervlakte van 55m2. De woonkamer is ingericht met een tweezitsbank met televisie, twee fauteuils, eetkamertafel met vier stoelen en een gezellige sfeerhaard. De keuken is onder andere voorzien van vier pits gaskookplaat met afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combimagnetron. Tevens zijn er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. De twee slaapkamers beschikken over comfortabele boxspringbedden. Eén slaapkamer heeft twee bedden tegen elkaar en de andere slaapkamer heeft twee bedden uit elkaar. De badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. Door de fijne veranda met gemeubileerd terras kunt u ook met iets minder mooi weer buiten zitten. Verder heeft de woning een eigen parkeerplaats.Met voorkeur te boeken, op basis van beschikbaarheid (in sommige gevallen zijn hier voorkeurskosten aan verbonden):AircoHorrenLigging aan de vijver

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn