Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Valley - Villa voor 6 personen met hottub en sauna

Wekerom, Nederland

villa-voor-6-personen-met-hottub-en-saunavilla-voor-6-personen-met-hottub-en-saunavilla-voor-6-personen-met-hottub-en-saunavilla-voor-6-personen-met-hottub-en-saunavilla-voor-6-personen-met-hottub-en-sauna
Favoriet 
     
     

    v.a. 917

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Resort Valley - Villa voor 6 personen met hottub en sauna in Wekerom

    Op vakantie naar de Veluwe? Dit vakantiehuis voor zes personen met hottub en sauna staat op het nieuw aangelegde Resort Valley. Dit nieuwe vakantiepark biedt u de mogelijkheid om te genieten in één van de duurzame vakantiewoningen die zijn voorzien van luxe en comfort. Tijdens uw verblijf op Resort Valley kunt u gebruik maken van de faciliteiten op het naast gelegen Park Berkenrhode. Dit park beschikt onder andere over een Le Grand Café en een zwembad. Wilt u de Veluwe per fiets of e-chopper ontdekken? Ook hiervoor biedt Park Berkenrhode verschillende verhuurmogelijkheden.

    De woonkamer is ingericht met een ruime woonkamer met zitgedeelte en smart-tv met streamfunctie en elektrische sfeerhaard. De open keuken ligt op de verhoogde vide en beschikt over inbouwapparatuur zoals een Quooker, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. Er bevindt zich één slaapkamer op de begane grond, de overige twee slaapkamers vind u op de eerste verdieping. Alle drie de slaapkamers beschikken over een en suite badkamer met toilet. Ook beschikt de woning over een apart toilet op de begane grond en er is een traditionele sauna aanwezig. Vanuit de woonkamer kunt u via de openslaande deuren naar buiten op de overdekte veranda met terras, hier vindt u onder andere een buitenkeuken met een aangelegde tuin. Ook bevindt zich buiten de hottub naast de villa. De woning beschikt over twee parkeerplaatsen.Tevens wordt deze woning verwarmd door middel van vloerverwarming en kunt u in de zomermaanden gebruik maken van de aanwezige airconditioning.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid