Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Park Berkenrhode - Vrijstaande en sfeervolle 4 persoons vakantiewoning met sauna op de Veluwe

Wekerom, Nederland

vrijstaande-en-sfeervolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-op-de-veluwevrijstaande-en-sfeervolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-op-de-veluwevrijstaande-en-sfeervolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-op-de-veluwevrijstaande-en-sfeervolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-op-de-veluwevrijstaande-en-sfeervolle-4-persoons-vakantiewoning-met-sauna-op-de-veluwe
Favoriet 
     
     

    v.a. 575

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Park Berkenrhode - Vrijstaande en sfeervolle 4 persoons vakantiewoning met sauna op de Veluwe in Wekerom

    Genieten van de natuur, parkfaciliteiten en moderne vakantiewoningen? Dan is dit park een goede keuze! Park Berkenrhode ligt in het Hart van de Veluwe. Een goede uitvalsbasis voor lange wandel- of fietstochten door de bossen. Heeft u zelf geen fiets bij? Deze zijn ook te huur op het park. Park Berkenrhode is huisdiervriendelijk, dus ook uw hond kan mee de natuur in. Blijft u liever een dagje op het park? Dan is er ook genoeg te doen. Zo is er een duurzaam verwarmd buitenzwembad aanwezig om heerlijk baantjes te zwemmen. In de Privé Spa & Wellness met bijvoorbeeld sauna en bubbelbad is het optimaal ontspannen in alle rust en privacy. De woning heeft in de tuin ook een sauna staan. Voor een maaltijd of drankje wordt u welkom geheten in Le Grand Café. Hier worden met locale producten heerlijke gerechten bereidt. In de Cafetaria kunt terecht voor een snelle hap. Het park beschikt over een grote diversiteit aan vakantiewoningen. Deze Heide Lodge Eco is ruim opgezet, geschikt voor vier personen en volledig van gas af.

    Deze vrijstaande vakantiewoning is geschikt voor vier personen en heeft een oppervlakte van 55m2.In de woonkamer vindt u onder andere een comfortabele bank, een fauteuil, eetkamertafel met vier stoelen en gezellige elektrische sfeerhaard. De open keuken is van alle gemakken voorzien met bijvoorbeeld een inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombinatie en een koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers met comfortabele boxspringbedden (één kamer met twee bedden tegen elkaar en één kamer met twee bedden uit elkaar). De moderne badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, toilet en wastafel. De slaapkamers en de badkamer beschikken over elektrische verwarming. De woning is voorzien van horren. Aan de woning is een pergola gemonteerd. De tuin heeft een ruim gemeubileerd terras en een eigen parkeerplaats. De Heide Lodge Eco biedt de luxe van een eigen sauna in de tuin, waardoor je kunt genieten te midden van de bossen, direct bij de woning zelf!

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Zwembad op park (open lucht),Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat een 18e eeu..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen