Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villapark de Oesterbaai - Mooie sfeervolle 8 persoons woning op 100 meter van Oosterschelde met hottub en sauna

Wemeldinge, Nederland

mooie-sfeervolle-8-persoons-woning-op-100-meter-van-oosterschelde-met-hottub-en-saunamooie-sfeervolle-8-persoons-woning-op-100-meter-van-oosterschelde-met-hottub-en-saunamooie-sfeervolle-8-persoons-woning-op-100-meter-van-oosterschelde-met-hottub-en-saunamooie-sfeervolle-8-persoons-woning-op-100-meter-van-oosterschelde-met-hottub-en-saunamooie-sfeervolle-8-persoons-woning-op-100-meter-van-oosterschelde-met-hottub-en-sauna
Favoriet 
     
     

    v.a. 618

    • Beoordeeld met een 7
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Villapark de Oesterbaai - Mooie sfeervolle 8 persoons woning op 100 meter van Oosterschelde met hottub en sauna in Wemeldinge

    Leuke acht-persoons woning op aangename ligging van Villapark de Oesterbaai in Wemeldinge. De woning beschikt over voldoende faciliteiten zoals een TV, WiFi, een luxe keuken en een grote tuin met tuinmeubelen. Op loopafstand vindt u in Wemeldinge verschillende winkels waaronder een supermarkt, een bakker en een slager. Daarnaast is er op het park ook een speeltuin, jeu de boules baan, tafeltennis en een voetbalveldje aanwezig. Dit maakt het park een uitgelezen plaats voor familie vakanties.

    Dit ruime, lichte en gezellige vakantiehuis is ingericht voor acht personen en van alle gemakken voorzien. De lichte woonkamer is gezellig ingericht met een zithoek en een salontafel.  Naast de woonkamer vindt u een ruimte waar een tweepersoons bedbank staat, met aangrenzend een tweede badkamer met ligbad en wastafel. De volledig ingerichte keuken is voorzien van onder andere een vaatwasser, koelkast met vriezer en een Senseo koffie apparaat met melkschuimer. Op de benedenverdieping is een apart toilet. Er zijn drie slaapkamers op de eerste etage met ieder een tweepersoonsbed en donzen dekbedden. De tweede badkamer is uitgerust met een douche, sauna, wastafel, wasmachine en een toilet.Buiten staat er een heerlijk lounge set onder de overkapping, bbq en een hottub. De hottub is te gebruiken tegen een meerprijs. Huisdieren zijn toegestaan, de tuin is volledig afgesloten zodat de hond niet kan ontsnappen. Bij de woning is plek voor één auto. De woning is rookvrij.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden