Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villapark de Oesterbaai - Vrijstaande 8 persoons vakantiewoning nabij zee met sauna

Wemeldinge, Nederland

vrijstaande-8-persoons-vakantiewoning-nabij-zee-met-saunavrijstaande-8-persoons-vakantiewoning-nabij-zee-met-saunavrijstaande-8-persoons-vakantiewoning-nabij-zee-met-saunavrijstaande-8-persoons-vakantiewoning-nabij-zee-met-saunavrijstaande-8-persoons-vakantiewoning-nabij-zee-met-sauna
Favoriet 
     
     

    v.a. 462

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Villapark de Oesterbaai - Vrijstaande 8 persoons vakantiewoning nabij zee met sauna in Wemeldinge

    Leuke acht-persoons woning op aangename ligging van Villapark de Oesterbaai in Wemeldinge. De woning beschikt over voldoende faciliteiten zoals een TV, WiFi, een luxe keuken en een grote tuin met tuinmeubelen. Op loopafstand vindt u in Wemeldinge verschillende winkels waaronder een supermarkt, een bakker en een slager. Daarnaast is er op het park ook een speeltuin, jeu de boules baan, tafeltennis en een voetbalveldje aanwezig. Dit maakt het park een uitgelezen plaats voor familie vakanties.

    Deze vrijstaande vakantiewoning is geschikt voor acht personen. De woonkamer heeft een grote lounge bank, televisie en een radio/cd speler. Er is een open keuken aanwezig die is voorzien van een wasmachine, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast met diepvriesvakje, senseo, filter koffiezetapparaat en een waterkoker. Op de begane grond is er één slaapkamer aanwezig met een twee persoonsbed. Hier aangrenzend is er een badkamer met een ligbad en een wastafel. In de hal bevindt zich een aparte toilet. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, één slaapkamer met een twee eenpersoonsbedden, één slaapkamer met een twee persoonsbed en een éénpersoonsbed, de derde slaapkamer heeft een éénpersoonsbed. De badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en een sauna. Buiten kunt u heerlijk zitten in de tuin. Er is WIFI aanwezig en bij de woning is plek voor één auto.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Sauna,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen