Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Groote Vliet - Luxe 8 persoons chalet in Wervershoof aan het IJsselmeer.

Wervershoof, Nederland

luxe-8-persoons-chalet-in-wervershoof-aan-het-ijsselmeerluxe-8-persoons-chalet-in-wervershoof-aan-het-ijsselmeerluxe-8-persoons-chalet-in-wervershoof-aan-het-ijsselmeerluxe-8-persoons-chalet-in-wervershoof-aan-het-ijsselmeerluxe-8-persoons-chalet-in-wervershoof-aan-het-ijsselmeer
Favoriet 
     
     

    v.a. 653

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark De Groote Vliet - Luxe 8 persoons chalet in Wervershoof aan het IJsselmeer. in Wervershoof

    Dit mooie tienpersoons chalet staat op Vakantiepark "De Groote Vliet" te Werverhoof. Het historische Medemblik en recreatiegebied “De Vooroever “ liggen vlakbij het vakantiepark. Het prachtige vakantiepark heeft vele faciliteiten zoals: karpervissen in de eigen karpervijver, spelen op de speelweide, een boot huren of lekker ontspannen in eetcafé 't Hartje. Gaat u er ook graag op uit? De historische stadjes Enkhuizen, Medemblik en Hoorn zijn allen in de buurt. Zwemmen in het IJsselmeer kan op diverse strandjes binnen enkele kilometers van het park.

    Dit chalet heeft een gezellig ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek met smart-TV. De open keuken heeft onder andere een Senseo, combimagnetron, afwasmachine, vierpits gasstel, filter koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast met drie vriezerlades. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. De bank in de woonkamer kan eenvoudig worden omgetoverd in een tweepersoons slaapbank. De badkamer heeft een wasmachine, droger, douche, dubbele wastafel en een toilet. Daarnaast is er nog een separaat toilet. Buiten een heerlijke omheinde tuin met een terras voorzien van tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij het vakantiehuis, extra auto's kunt u op de centrale parkeerplaats parkeren.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    St. Geertruid - Natuurloft® Koken I hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen