Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Comfortabel 6 persoons vakantiehuis in de Gelderse Achterhoek.

Westendorp, Nederland

comfortabel-6-persoons-vakantiehuis-in-de-gelderse-achterhoekcomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-in-de-gelderse-achterhoekcomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-in-de-gelderse-achterhoekcomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-in-de-gelderse-achterhoekcomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-in-de-gelderse-achterhoek
Favoriet 
     
     

    v.a. 414

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Comfortabel 6 persoons vakantiehuis in de Gelderse Achterhoek. in Westendorp

    Dit comfortabel zespersoons geschakelde vakantiehuis bevindt zich op het erf van een woonboerderij tussen weilanden, paarden en stallen. Het is modern en comfortabel ingericht. Gelegen in de prachtige omgeving van de Gelderse Achterhoek is de accommodatie omringd door landgoederen, bossen en vennebulten. Het is de ideale uitvalsbasis voor rust, natuur en- paardenliefhebbers. Ook uw eigen paard is van harte welkom!

    De woonkamer heeft een gezellige en sfeervolle inrichting en is onder andere voorzien van een ruime zithoek, televisie, radio/cd-speler en een eethoek. Vanuit de woonkamer heeft u via de schuifdeuren toegang tot het zeer ruime terras welke direct grenst aan de weilanden. De privacy op het terras is gewaarborgd door een afscheiding tussen naastgelegen vakantiewoning. De open keuken is volledig ingericht en heeft onder andere een vaatwasser, filter koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, magnetron, kooktoestel en compleet servies. Er zijn drie slaapkamers. Eén slaapkamer bevindt zich op de begane grond en twee slaapkamers bevinden zich op de eerste etage. De slaapkamers hebben elk twee éénpersoons boxspringbedden. De bedden zijn voorzien van een beschermhoes voor de matras (90×200), een kussen, en een éénpersoons dekbed. De landelijk ingerichte badkamer heeft een aparte douche, een ligbad en twee wastafels. Het toilet is in een aparte ruimte. Voor extra gasten is het, tegen betaling, mogelijk om een eigen camper op het terrein te plaatsen.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Vakantievilla Wellness

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn